reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Magda Ty jesteś rocznik '88, tak?

no to w sumie możesz zaczekać, ja jestem 2 lata do przodu więc za bardzo nie chcę tego odkładać no i w sumie nie mam powodów by odkładać, chłop jest, dom (a dokładniej połowa domu) jest, praca stała jest, kasa jest (może nie jakieś kokosy bo o to trudno w szkolnictwie ale coś tam zawsze jest) nic tylko zaciążać, hehe

chociaż ja to bym sobie jeszcze świat pozwiedzała bo ja taki niespokojny duch jestem, nosi mnie bardzo :)

Tak Karola - '88. Ja obecnie też byłam na takim etapie - mąż, mieszkanie, dobra,stała praca. Pojawił się jednak dom i opcja na zmianę pracy i tysiąc na rękę podwyżki :p Pół roku mogę poczekać :p

Witam i ja :)
U nas M. odebrał wyniki badania nasienia i o dziwo nie są najgorsze:) W sumie wszystko w normie. Pobierze jeszcze trochę witaminki i będzie super:). Ja miałam dzisiaj albo wczoraj owulację. Jeszcze dzisiaj poprawimy nasze działania i jakaś iskierka nadziei, że mimo TSH = 2,81 może się uda, bo owu wyjątkowo odczuwalna:)

reklama
Do góry