• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Cześć kochane,
Nanu biedactwo zupełnie nie wiem co ci napisać. Mam nadzieję, że szybko ból minie.

Marta pokoik śliczny!!! Sama bym taki chciała :-D

Elka, Magda i Motylku trzymam kciuki za was :-D Jeszcze nic straconego.

Lenka dziwaczne masz te wyniki. Też bym nie wiedziała, jak to ugryźć :baffled: Może teraz już jakieś decyzje zapadną, bo takie czekanie jest najgorsze.
A NT bardzo ładna :tak:

Ja sobie wczoraj zamówiłam pakiet próbny win bezalkoholowych. Jestem strasznie ciekawa, czy będę w stanie to pić :-D. Strasznie za mną winko chodzi.

reklama
witam kochane:-) elka,magda trzymam bardzo mocno oby były II &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :tak:marta Wojtuś będzie dumny z mamy taki piękny pokoik mu zrobiła:-)jest śliczny:tak:lenka szczerze powiem ze nie znam się na wynikach,mam nadzieję że bedzie dobrze bardzo mocno trzymam &&&&&&&& zapominajko lubisz wina? ja nie cierpię wytrawnych,słodkie jeszcze ujdą,nawet raz wypiłam całe i powiem żę szmer był:-D:-D:-D

Dziewczyny spójrzcie na mj wykres z góry dziękuję buziaki i pozdrowienia:-)

Ostatnia edycja:

Załączniki

• IMAG0116.jpg
    IMAG0116.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 53
Hej kochane,
Wczoraj po kapieli S mnie nasmarowal mascia,wylezalam i przespalam chyba 12h i dzis rano sladu nie ma po bolu!
Tfu,tfu!

Magda wykres zapowiada sie super! Kciuki!!! Za elke i motylka tez 3mam!
Ja po kawce i bananku,kanapki dla S do pracy zrobione... buziaki dla Was!

Aaaa zapomnialabym!
Marta gratuluje pokoiku,slodki:)

Ja za jakiekolwiek zakupy moze zabiore sie po usg nastepnym,jak juz pomierza nasza kruszyne...

Kruszyna nam wczoraj nawet pomachala i w stosunku do usg z czwartku obrocila sie o 180 stopni:)

Marta piekny brzusio! Moj widze rekordy bije:/
Co bedzie jak bede na waszym etapie....

Ostatnia edycja:
reklama
magda ale dziwne @ nie ma tempka wyższa co jest grane z tym testem.....:wściekła/y:nanu super że po bólu może maluszek pokiwał że masz się nie zamartwiać i że ma się dobrze;-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry