• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Gatto no właśnie ten wykres mnie najbardziej napala :P Nie wiem czy owu była 12dc czy 14 dc. Jeśli ta pierwsza obcja, to okres powinien być w niedzielę i mam spóźnienie, a jeśli druga to wczoraj i nie ma co go liczyć :) Wykonam w takim razie za 2 dni :P W sobote ide do gina, jak nie przyjdzie wredota, to będę chyba już coś wiedzieć :)

reklama
Magda mozliwe, ze owu sie rozegrala wlasnie we wtorek lub z pon na wtorek, bo pamietam, ze jajniki cie okropnie bolaly. Jesli byloby tak to na bete bylo stanowczo za wczesnie, a test tez mozliwe, ze nie wykrylby jeszcze. No nic, czekamy wszyscy :)

Magda &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Gatto ma rację..ona po 1 teście też wmawiała wszem i wobec ze nie jest w ciąży, a dwa dni później było wszystko wiadomo.. a wczorajszy test robiłaś z porannego siku????

Magda twój wykres jest ciążowy jak nic - na wszelki wypadek nic nie pij (alkoholowego) nie nadwyręzaj się i powtórz test :tak:
Elka w czwartek świętujemy :tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i pamiętaj masz wysikać II krechy!!!!!

Nanu właśnie pod wpływem emocji poszłam do lekarza i wzięłam skierowanie :) mam obok pracy placówkę ze swojego pakietu. Weszłam do rejestracji i mówię: internisty lub ginekologa potrzebuję na już, bo skierowanie potrzebne. Laska pyta czy coś się dzieje, to ja że tak :) I po 15 min miałam skierowanie. Jeśli jest bobo,to jutro wykaże,prawda?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry