reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Starania po straconej ciąży

Gatto sto lat !!!
Marta, współczuje problemów z autkiem rok temu przechodziłam wszystkiego rodzaju awarie w moim graciku . Jak to mówią :"złośliwosc rzeczy martwych".Powodzenia.
Magda trzymam kciuki za jajeczko:D oby sie spotkało szczesliwie z żołnierzami mężulka:-)
Karo ja ma te pobolewanie czasami i jest powiazane ze skurczami bo czuje jak mi do tego z brzucha sie kamień robi ale szyjka była ok wiec może to tylko takie stasznenie.Trzymaj sie.

reklama
Gatto - wszstkiego naj!! Spełnienia marzeń i szczęśliwego rozwiazania :)

Karo - uważaj na siebie i może rzeczywiscie poleż trochę co? Dbaj o maleństwo!

Marta, nie denerwuj się tak.. Wojtuś to wszystko czuje. Choć wiem jak złośliwe rzeczy martwe potrafią wyprowadzić z rownowagi ;)

Myszko, a ty leż, grzej się w łóżku i zdrowiej szybciutko :)

Myszko zdrówka!

Marta - współczuję problemów z autkiem i kciuki 3mam!

Gatto - spełnienia marzeń!!!

Elka - kciuki za wizytę

Magda
- kciuki za jajeczko!!! niech żołnierzyki działają:p

fuma - czyżby berek? kciuki!!! &&&

Martoocha
- fajnie cię widzieć:)

danutaski
- jak ninka?:)

j na szybko dziś, właśnie wróciliśmy z S z piwnicy, jak zwykle na ostatnią chwilę włączyłam właśnie pralkę - czapki i szaliki po piwnicy!
jutro prosto z pracy do moich rodziców jedziemy... jak się cieszę!!! dziś w pracy była jazda bez trzymanki, znaczy zero awantur i akcji jak Wam nieraz pisałam, ale roboty po pachy!!! padam!!! a jeszcze pakowanie czeka....

dzien dobry :-)

Elka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Martoocha jak milo ze sie odezwalas, co tam u Ciebie kochana??

Marta szkoda, ze auto odmowilo posluszenstwa, ale nie ma tego zlego i &&&&&&&&& za nowy udany zakup :-)

Nanu to wypoczywaj kochana i nie przezieb sie na cmentarnych wizytach, milego dluuuuuugiego weekendu :-)

reklama
Do góry