• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hej laseczki, witam się popołudniowo :) tata pojechał i w końcu mam trochę spokoju. Ale niedługo bo jutro przyjeżdża brat mego męża i ich kuzyn-zostaję do niedzieli. Na szczęście dorosłe chłopy więc nie trzeba ich niańczyć.

reklama
Cześć

W ramach poprawy nastroju bylam dzisiaj u fryzjera i nawet jestem zadowolona.Znowu nabrałam Mojego,powiedzialam mu przez telefon,ze pofarbowałam się na blond i on uwierzył:)Nie był zadowlony- :szok::wściekła/y:Teraz czekam na jego powrót.

Karo, Zapominajka jak tam wizyta?

Czy wiadomo już coś o Gatto bo dalej trzymam kciuki? Juz bym chciała wiedziec ,ze wszytsko u niej ok.

Starającym się życzę powodzenia.

ja tez i szczerze watpie, ze sie dzis odezwie
jesli miala zabieg to pierwsze dni bedzie spala, tak mi sie wydaje... to dosc powazny zabieg przeciez, a przeciwbolowych lekow tez nie moga w nia pakowac bez konca:-(

reklama
Dziewczeta &&&&&&&& za wizyty raportowac mi tu szybko jak poszlo;-)ja jutro o 18 15 wiec licze na kciuki;-)Gatto Trzymajcie sie tam bedzie dobrze czekamy na wiesci!!!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&7

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry