• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
czesc dziewczynki :-)

wpadlam sie przywitac i juz lece dalej ;-)

Nanu kciuki to rzecz naturalna u nas ;-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& bedzie dobrze, bo nie ma innego wyjscia ;-)

Nanu &&&&&&&&&& i czekamy na wieści.

Mówię tylko szybkie Dzień dobry i zmykam ogarniać siebie i chatkę. Potem muszę zejść na małe zakupy-dzisiaj odwiedzi mnie koleżanka z 9-miesięczną córeczką i kawałek ciasta do kawki by się przydał. A piec mi się nie chce. Popołudniu przyjadę brat męża i ich kuzyn więc jakieś wędliny trzeba zakupić. No i dużo chleba :)
miłego dnia laseczki :*

Witajcie!

Nanu &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Myszko dziękuję za info o Gatto! Bardzo się cieszę, że jest dobrze. A będzie coraz lepiej :tak:
A ja u dentysty byłam, 2 ząbki zrobione. Został jeszcze 1 :tak: I jeśli się z przeziębienia wykaraskam to pójdę 19.11

reklama
Dziewczyny wszystko super!!! Maluszek ma wszystko na miejscu,CRL ok 6cm,NT 1.3,nozki,raczki,kregoslup,paluszki,wielkosc glowki,rozstaw oczodolow - wszystko prawidlowe! Serce pieknie bije,jest tydzien starsze niz OM. Zadnych przepuklin ani niczego niepokojacego!Normalnie poplakalam sie!!!
za ok 10 dni beda wyniki PAPPA,wtedy idziemy je skonsultowac,a wizyta kolejna w mikolajki...

Wierzgalo nogami ze hej! Cudowny widok!

a tu foty:)

11w6d_20121108a.jpg11w6d_20121108b.jpg11w6d_20121108c.jpg

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry