• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
hej nie odzywałam się bo nie miała kompa
ale już jestem

Gatto myślałam o Was , dobrze że z WAMi wszystko ok, buziaki

ja przeziębiona, nawet w razie czego mam zapisany antybiotyk
ale na razie nie mam go brać

Nanu karo gratuluje wizyt

pozdrawiam Was wszystkie

Karo01, pisałam w sprawie zwolnienia, ale nie zauwazyłam że Ty mieszkasz za zachodnią granicą - wykasowałam. Bo u nas to w ciązy zwolnienie płatne 100%
Ale dużo z Was ciężarówek :) Trzymam kciuki za szczęśliwe finały. Pamiętam jak pierwszy raz wylałam na forum moje żale , Gatto mi odpowiedziała i była na początku ciąży a teraz już takie duże dzieciątko :)

Ostatnia edycja:
Cześć

Zapominajka,Karo, Nanu-gratuluje wizyt,cieszę się ,że wszystko w porządku.

Gatto -buziaki dla Ciebie i dla Gattinki,wracajcie szybko do zdrowia i do domku.

A ja dzisiaj jednak kupiłam dla mojego przyszłego maluszka takie jakby bodziaki z długim rekawkiem. Mój mnie namówił,stwierdził ,ze co będę czekać,jak chcę to mam kupić bo w końcu się doczekamy potomka.
I nawet poszedł ze mną ,razem wybieralismy ale mielismy radochę.
A teraz leżą w szafie i ja je co chwila ukradkiem podziwiam. Normalnie schiza:-).
Nigdy nic nie kupowałam i się nie udawało to tym razem mam nadzieję ,ze właśnie będzie dobrze.

Miłego wieczoru dziewuszki.

a ja się właśnie wróciłam do domu - połaziłam po sklepach, kupiłam sobie 3 bluzki, sweterek, trochę kosmetyków:) jakieś prezenty nawet udało się zdobyć:) Potem S po mnie przyjechał i pojechaliśmy w ramach świętowania na obiadokolcję - odkryliśmy genialną knajpę, było pyyyyyyszne!!!!

A do tego dostałam dziś wiadomość od kumpeli:

Przy okazji - jeśli chcecie to wanienkę i wózek już macie:) ciuszków 4
tony:) rożki 2:) kurteczki, chusteczki czapeczki i rękawiczki też:)
materac do wózka:) i w ogóle mnóstwo wszelakiej masci rzeczy:) zatem
rozglądaj się za designerskim łóżeczkiem:):)

Wiedziałam,że dostaniemy od nich sporo, bo ich dziecię za 2 dni roczek kończy, ale nie było mowy o wózku - a tu proszę:D planują w okolicach maja małą na parasolkę przerzucić i tamten nam dać.... może nie jest to mutsy który chciałam ale jest:)
mają ROAN marita....

Czesc Laski

Ja tez po wizycie...wedlug usg ok 5 tydzien CRL 4,5mm FHR(+), dostalam skierowanie na badania i recepte na lutke:tak: kolejna wizyta za 3 tyg, wogole poszlam do innej gin niz ten doktorek co ostatnio i powiem Wam ze calkiem fajna i konkretna babka wszystko ladnie wyjasnila fajnie sie z nia gadalo jestem dobrej mysli:-)Nanu gratuluje udanej wizyty, dzidzia sliczna:tak:
Buziam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry