• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dzieki dziewczyny! Test owu pozytywny juz byl wiec od kilku dni sie przytulamy. Teraz byle do 22 listopada i zobaczymy co z tego wyniknis. Wydaje mi sie to malo prawdopodobne ze sie uda za pierwszym razem ale..nadzieja jak wiadomo umiera ostatnia ;)
Narobilyscie mi smaka ta ogorkowa ze tez chyba w weekend zrobie :D

Dzieki Dziewczynki:biggrin2::biggrin2:Gin powiedziala mi ze jej kolega mowi ze napewno istnieje jakis nerw co laczy mozg kobiety z macica ale nikt go jeszcze nie odkryl:-Dswieta prawda takze pelen relaaaaaaaaax:-Dczytajac moje karty ze szpitala bardzo sie zdziwila ze poronienie dokonalo sie samoistnie pytala czy aby napewno nie bylo obumarcia i wywolywania # ja ze nie to stwierdzila ze musiala byc jakas infekcja moze jakas wredna bakteria ktora wywolala skurcze:-(szkoda ze nikt na to nie wpadl moze po # mozna bylo ja namierzyc:-(ehhh bylo minelo

Hej dziewczynki, my juz w domu od wczoraj wieczorem. Na cale szczescie bo szpitalne lozka sa dramatycznie niewygodne i choc dzis sie wyspalam.
Przepraszam, ze Was nie doczytam, ale jeszcze boli mnie troche glowa i komp wzmaga mdlosci pooperacyjne. Ogolnie czujemy sie dobrze, Gattinka wariuje, ja juz lepiej przelykam. Staram sie nie przemeczac. Pozdrawiam i buziam wszystkie!!

Ciezarowkom zycze spokojnego weekendu, Staraczkom aktywnego weekendu:tak::tak:
Gattinka przesyla kopniaczki komu potrzebne >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

cześć dziewczynki.
Gatto super że już jesteście w domku i wracacie do zdrówka. Trzymajcie się ciepło kochane :*

My dzisiaj idziemy na wesele, zaraz mykam do fryzjera ogarnąć włosy. Ślub jest o 16:30.
Spokojnego weekendu dla wszystkich a dla staraczek mała porcja fluidków w kolorze nadziei ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hej wszystkim
Gatto bardzo sie ciesze ze juz jestescie w domku i ze dochodzisz do siebie!

My juz w drodze do Nysy,jedziemy jak co roku do najstarszej siostry S. Cale rodzenstwo (w sumie jest ich piecioro) sie w nysie na 11go listopada co roku spotyka bo rozsiali sie po calej polsce....

Buziaki i udanego weekendu wszystkim!

Marta! Udanej zabawy!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry