• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Suana mój wykres wygląda rewelacyjnie, jak... ostatnio :P Cykl poprzedni był mega pozytywny, a skończył się okresem :) Kociak piękny, spójrz pod ogon - jak ma "jajeczka" to facecik :)

10 min temu do mojego piekarnika zawitały bezy. Doznałam jakiegoś olśnienia, że to jest właśnie to, co chce w tym momencie zjeść. Oczywiście zanim będą gotowe, to już pewnie zasnę :P

reklama
Hej babolki, co tam u was???

Suana slodziak z tego kociaka. Tez bym chciala, ale eM ma uczulenie:-(zadnych zwierzat:dry:

Ja juz od rana w rozjazdach, bylam rano na badaniach, stracilam tam ponad godzine:wściekła/y:Zaraz musze sie zbierac i podejsc do rodzinnego. Ech....
A we srode wieczorem przyjezdzaja moi rodzice!!!!!!!!!!!!! Alez sie ciesze!!!!!!

Dzień dobry dziewczynki :)
Zapominajka ale mi narobiłaś apetytu na rogale. Kurcze aż zatęskniłam na studenckimi czasami gdy w Poznaniu się nimi objadałam. U nas można kupić ale to nie to samo. Kuzynka mi zawsze przywoziła z wlkp ale w tym roku nie było okazji się spotkać.
Impreza udana, było bardzo sympatycznie. Sukienka po przeróbce wyglądała całkiem do rzeczy :-) fryzura nawet się udała. Ogólnie rzecz ujmując wesele zaliczam do udanych.
Dzisiaj wstałam po 5 bo miałam pojechać zarejestrować mamę do endokrynologa. To, co zobaczyłam przed szpitalem przerosło moje najśmielsze oczekiwania- ludzie ustawiali się w kolejce już wczoraj wieczorem i koczowali przed szpitalem całą noc. Obłęd jakiś!!Skorzystałam ze swoich przywilejów bez mrugnięcia okiem :-) nie dałabym rady stać w kolejce przecież. Założę się, że do 15 Ci wszyscy ludzie nie zostaną obsłużeni. Aż pstryknęłam fotki, które i tak nie objęły tej masakrycznej kolejki.Wrzucę przy okazji bo teraz mam jakiś problem z telefonem.
Korzystając z okazji, że wstałam rano i zwlokłam ciało z wyra wracając ze szpitala pobrałam sobie krew. I słuchajcie jaki numer:szok: sieć laboratorium alab- badanie przeciwciał przeciw receptorom tsh w jednym miejscu kosztuje 95zł a w innym 48zł! szok normalnie. I tak oto odwiedziłam dzisiaj szpital wojskowy, szpital mswia i swoją przychodnię ;-)ale mam z głowy. W piątek wizyta u ginki.

witam,
ja tez wrocilam od lekarza,mam zwolnienie do 28.11 bo w ten dzien mam wizyte i wtedy zobaczymy czy dostane zakaz wykonywania zawodu.Byloby fajnie bo wtedy pierwszy raz od 6 lat jak jestesmy tutaj jechalibysmy do Polski na Boze Narodzenie,bo na chorobowym niemoge opuszczac terenu Niemiec.Zobaczymy.Jestem dobrej mysli.
Dziewczyny milego dnia zycze

Gatto a ty czekasz jeszcze na jakieś wyniki tego co ci wycinali?

Marta dobrze, że brzuszek cię uchronił przed tą kolejką :tak: Czekam na fotki. Ciekawe, co się wszystkim nagle stało, że tacy chorzy :confused:

Karo a czym się zajmujesz?

Kochane! Wróciłam od gina, kazała mi odstawić Duphaston i powiedziała,że test powinien wykazać ciążę dzisiaj (zrobiłam nie clearblue taki dokladny cyfrowy, tylko taki byle jaki), więc chyba nic z tego. Z drugiej jednak strony ostatni test wyszedł mi 5 dni po spodziewanym terminie. Nie wiem czy brać jeszcze dzisiaj tego dupka i zrobić test jutro,czy nie brać.

reklama
Zapominajko to była rejestracja do lekarzy specjalistów na następny rok. Cały czas nie mogę zwalić fotek na kompa- w ogóle nie widzi mi połączenia telefon-komputer

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry