Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Marta mi ostatnim razem wyszedł w 33 dc przy 28dc, ale boję się odstawić za szybko Dupka.
Tak Zapominjaka czekam na wynik histo-pato.
Marta ja tez bym skorzystala z brzucha w takim ukladzie![]()
Kochane! Wróciłam od gina, kazała mi odstawić Duphaston i powiedziała,że test powinien wykazać ciążę dzisiaj (zrobiłam nie clearblue taki dokladny cyfrowy, tylko taki byle jaki), więc chyba nic z tego. Z drugiej jednak strony ostatni test wyszedł mi 5 dni po spodziewanym terminie. Nie wiem czy brać jeszcze dzisiaj tego dupka i zrobić test jutro,czy nie brać.

Zapominajka ja pracuje w sklepie jako zastepca kierownika.Mam duza odpowiedzialnosc i to wszystko jakby niebylo odbija sie na dziecku,no i nalaze sie w pracy bo jednak usiasc niebardzo.
Magda trzymam kciuki&&&&&&&&&

ty chodzisz do 2ch ginkow? jeden mowi odstawic, drugi zeby brac? z tego co kojarze, to dupek powinno sie brac przy niedomodze lutealnej na uregulowanie progesteronu czyli od mniej wiecej 16 dc do przewidzianego dnia @ (ale moge sie mylic
) jesli wyjdzie ci test pozytywny to dupek na pewno nie zaszkodzi.