• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
No ja już po wizycie u endo i TSH < 1. Tak więc super! Pani doktor powiedziała, że możemy z czystym sumieniem zacząć się starać - co się akurat dobrze składa, bo już zaczęliśmy :-D

Suana no jakie fajne wieści to teraz tylko działanka-przytulanka i czekamy:-)
Nanuliko ale uroczy Maluszek, gratualcje, świetne wieści.
Gatto czekamy na Twój powrót, trzymaj sie.
Elka a widzisz nerwy były zbędne :-)
Izka w końcu bedzie dobrze, każda z nas straciła maleństwo na róznych etapach jego rozwoju, trzeba wierzyc że to sie już nie powtórzy.Trzymaj sie...
Karo fajnie że maluszka rozwija sie idealnie, byle tak dalej.

ja mam wizyte u gina 15.11.12 i juz mam 1000 pytań do niego.
miłego dnia.

Gratuluję udanych wizyt dziewczynki :)
ja wpadam na chwilkę gotuję zupkę ogórkową , pozdrawiam Was serdecznie każdą z osobna i wszystkie naraz :) miłego dzionka :)

reklama
suana gratuluję dobrej wiadomości i trzymam kciuki za staranka &&&

ogórkowej też bym zjadła- mój na szczęście bardzo lubi. Ja za to dzisiaj nagotowałam gulaszowej. Moi goście wrócili z imprezy o 5 nad ranem, wstali przed południem i uzupełniali sobie nawzajem scenariusze :-D:-D:-D

Jutro idziemy na wesele, aż mi się nogi rwą do tańcowania. Sukienka u krawcowej, mam nadzieję że nie nawali i jutro będzie gotowa. Bo jak nie to nie wiem co zrobię...tfu tfu odpukać!
Dziewczyny macie jakiś pomysł jak zapakować, ozdobić skrzyneczkę z winem?? Wręczyć w normalnej torebce na prezent czy jak??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry