• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Nanu super wieści, gratulacje :-)

Moja koleżanka zadzwoniła że jest masakrycznie przeziębiona i nie będzie mnie narażać. Szkoda bo miałam nadzieję, że będę miała z kim pogadać- ze świnka marny rozmówca, za to idealny słuchacz :-) a wczoraj mu kupiłam w lumpku kocyk z takiego mięciutkiego polarku i teraz nie chce z niego wyleźć, tak mu miło i cieplutko. No nic wypiję kawkę, zjem sernika i ponapajam się tą ciszą bo jak chłopacy przyjadą do niedzieli nie odpocznę.

reklama
Nanu ogromne gratulacje!!!!
Tak patrze na Twoj suwaczek i mi się łezka zakręciła, ja właśnie w 11t6d trafiłam do szpitala i widziałam tam tylko kropkę.. niebijącą. A Ty masz taki cudowny widok..
Niech dziecinka rozwija się cały czas prawidłowo, powodzenia !! :)

Zapominajko , Nanulika - moje gratki bardzo się cieszę Waszym szczęściem :)
Suana- tutaj też trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Gatto - super ,że wszystko ok trzymaj się cieplutko i wracaj do nas szybko :)
a ja co wypiłam kawkę z rana i myślę sobie nie mam nic do roboty to wchodzę na bb :) pozdrawiam

Witam dziewczyny,
sory ze dopiero dzisiaj sie odzywam ale wczoraj zaraz po wizycie bylam pilnowac czworki dzieci mojego kuzyna.No i jak to z czworka jest co robic.Kuzyn musieli jechac do szpitala bo jemu najstarszemu synowi,ktory ma 8 lat peklo jelito slepe i musial byc natychmiast operowany.Pozniej bylam robic sobie paznokcie i wrocilam do byla 23,wiec sie zaraz polozylam bo dzisiaj na rano do pracy
Ale mialam o wizycie pisac,to tak mala bardzo ruchliwa,skakala i obracala sie caly czas,ani gin nieumial porzadnego zdjecia zrobic.Wszystko pomierzyl,wszystko ok,pomiary glowki,kosci ramienia i uda wskazuja ze jest 2 dni starsza ale gin mowil ze moze sie to zmienic jeszcze.Ma 20cm i okolo 200g no ale nieumial nic dokladnie zmierzyc bo mala tak skakala.Tylko mam za 3 tyg przyjsc to zobaczymy jeszcze dokladnie serce,bo caly czas byla tak obrocona ze tylko mogl dostrzec ze sa 4 komory i nic wiecej.Jak narazie troche sie uspokoilam,Powiedzial ze mam isc jeszcze do pracy w tym tyg a jak bede sie zle czula to mam przyjsc w poniedzialek po chorobowe i chyba tak zrobie bo zostalo by mi jeszcze 4 tyg chorobowwego,bo tak tu jest ze 6 tyg placa 100%wyplaty a potem tylko 80%.Wiec wykorzystam 6tyg a potem gin powiedzial ze da mi zaswiadczenie o zakazie wykonywania zawodu i dostane 100%wyplaty.Takze dlaczego mam tego niewykorzystac.Lubie bardzo moja prace ale ogolnie wstawanie o 5 i wogole jazda do pracy bardzo meczace wszystko.To tyle z mojej strony
Zapominajka,Nanu gratuluje udanych wizyt!!!!
Dobrze ze u Gatto wszystko ok.Niech teraz odpocznie i potem niech szybko wraca do nas

Karo gratulacje udanej wizyty i ruchliwej kluseczki. Mój dzisiaj w nocy był wyjątkowo spokojny i rano też nie obudził mamy. Trochę się zmartwiłam i zapukałam do niego na co odpowiedział mi wielkim kopniakiem :-) Teraz też nieźle buszuję ale może dlatego, że skusiłam się na małą kawkę i kawał sernika. Pogoda za oknem fatalna a ja niedługo muszę się zbierać do szkoły rodzenia- najgorsze, że muszę się tramwajem bujać a tam dojazd kiepski i trzeba kawałek dojść. Brakuje mi mojego autka :-( Cieszę się na te zajęcia bo mamy zwiedzać oddział i porodówkę-zobaczę co i jak i dowiem się jakie są zwyczaje w tym szpitalu.

reklama
cześć dziewczyny, wpadam na występy gościnne..
wizytowym Mamusiom składam gratulacje :tak: za super wieści o Dzieciaczkach

Nanu
nie wiem czy oczekujesz Synka czy Córci.. ale mi się widzi że to Mała Modelka rośnie pod Twoim serduszkiem.. :tak:

pozdrawiam wszystkie gorąco :happy2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry