• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
hej

Gatto trzymaj sie bedzie dobrze kciuki mocno zaciśniete&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Myszko ja piłam przez słomke jedynie kawe na zimno heheh w lato ale jak mus to mus:-D

Karo spokojnie jestem pewna że bedzie super:tak:
ZApominajko trzymam kciuki za wizyte i wracaj do całkowitego zdróweczka i Ty i Synuś.
Marta u Ciebie to już III trymestr szok szok szok:szok:
Malgonia ja to przechodziłam co TY mialam stracha i czekałam na utesknione II rozumiem Cie i pamietam że Dziewczyny radziły mi to co ja teraz TObie:D potem juz po paru miesiacach przestalam jakoś wierzyc że sie tak samoistnie uda nam i.....akurat wtedy zaszłam w ciąże:-D a test zrobilam tak raczej od niechcenia w dniu miesiaczki.powodzenia.
Magda, Suana &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

U mnie za oknem szarzyzna deszczowo a fuj, a musze po mała lecieć do przedszkola a nie chce mi sie strasznie.
Mimo to milego dnia:-)

Zapominajko to picie przez slomke daje tylko tyle, ze nie dochodzi prawie nic do ranki po zebie ;-) generalnie w zaleceniach mam nie pic kawy, herbaty, alkoholu minimum 2 dni :-D

Kaso Ty tez jeszcze chwila i w III wejdziesz zanim sie obejrzysz :-D no u mnie tez szaro, buro i ponuro... a musze w drugi koniec miasta na kontrole zebodolu jechac :-D

Ja się też zaraz będę włóczyła po krainie deszczowców :-(

Dzięki Myszko za wyjaśnienie tajemnicy słomki :-D
Byłam przekonana, że to ma jakieś bardziej tajemne zastosowanie.

Dzięki Wam Dziewczynki za wszystkie słowa. Tak troche lżej, gdy się wie, że ktoś przez to samo przechodził czy przechodzi , a juz jak widać szczęśliwy finał! To juz w ogóle balsam na serce. No nic, jak teraz nie wyjdzie to douczona zacznę obserwację w przyszłym cyklu. A to już za tydzień, więc jakoś wytrzymam. jestem zaopatrzona w termometr, testy owulacyjne i mikroskop owulacyjny. Czy miałyście kiedyś do czynienia z tym ostatnim? Ja pierwszy raz w tym cyklu używałam i chyba źle, bo dopiero dzisiaj ze śliny wyszły mi liście paproci. Ale chyba wiem dlaczego- rozmazywałam kroplę śliny a trzeba ją zostawić jak jest. Tylko dlaczego jeszcze są te paprotki? Jak od owulki minęło 3-4 dni? I jeszcze mam pytanie - temperaturę generalnie mam niską, w I fazie 36,2, bywało i niżej a w drugiej tym razem 36,4 czyli słabiutki wzrost o dwie kreseczki, no góra trzy. Czy to nie za mało? Wcześniej nie prowadziłam obserwacji, pierwszy raz w tym cyklu.

Trzymam kciuki za te, które ich potrzebują, przytulam te które tego potrzebują.

reklama
Witacie trzymam mocno kciuki za wizyty &&&&&&&&&&&&&&&&&
Gatto - i za Ciebie też kochana &&&&&&&&&&&&&&&&&&
ja obskoczyłam trochę miasta poszłam na drugi koniec do koleżanki na ploteczki , ona już niedługo rodzi będzie miała córeczkę drugą , super :)
Jak Wam mija dzionek , ja ugotowałam jeszcze zupkę czosnkową na obiadek i teraz mam trochę czasu dla Was buziaki :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry