Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Wiec lez, czytaj i pisz z nami, pod warunkiem, ze masz komp przenosny i mozesz lezec
i tak ci uplyna dni, a krwiak sie wchlonie! Pozytywne myslenie to polowa sukcesu!! drugie pol to lezenie
Cześć Dziewczyny! mam nadzieje, że pozwolicie mi dołączyć do Waszego grona!
Czytam to forum już kilka miesięcy... Wasze słowa, nadzieje oraz wyczekane maleństwa które nosicie pod serduszkiem pomogły mi w tej trudnej chwili jaka się zdarzyła 22.06. W 13 tc straciłam swoje maleństwo. Początkowo bałam się nawet myśleć o kolejnej ciaży, ale Pani ginekolog, która się mną zajmowała dała mi do zrozumienia, że rozpamiętywanie nie przyniesie nic dobrego i aby przeżyć te najpiękniejsze chwile w życiu kobiety należy się starać o kolejną ciąże.
Udało się i oto jestem w 7 tygodniu, ale niestety mam pod górkę. Staram się być silna, ale tracę nadzieje na pozytywne zakończenie. Zaczeło się od przeziębienia, musiałam dostawać antybiotyk, a teraz od dwóch tygodni krwawie a wczoraj okazało się, że obok mojej fasolki, której pięknie bije serduszko pojawił się krwiak. Jutro kolejna wizyta u lekarza...
Tak bardzo chce być silna, ale momentami nie mam siły...