Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wszystko mnie teraz boli 
czesc dziewczynyZlapalm berka chyba poczta ptasia bo z przed 2 miesiecy, ale jast
dzisiaj dzien spodziewanej @ i sa 2 piekne kreseczki
przesylam berka dalej!!! ŁAPCIE!!!
Cześć dziewczyny
Postanowilam tu u was napisać bo jakoś nie mogę przestać myśleć o tym co się stalo. W zeszłym tyg w środę zaczęłam krwawic. Byłam w 6 tc. Lekarla piwiedziala ze to poronienie samoistne i ze macica sama się oczyscila. Dała nam również zielone światło na dalsze starania i piwiedziala żebym nie brała sobie tego do głowy. Narazie Jeszcze trochę krwawię. Postanowiliśmy z mężem ze zaczynamy starania od razu czyli czekamy na owulacje. Jednak Ja jakoś nie potrafię odgonic od siebie czarnych myśli. Boję się ze nie zajde w kolejna ciążę, a jeśli zajdę to znów Ja stracę. Cały czas o tym myślę i nie potrafię się pozytywnie nastawić. Jednocześnie tak bardzo pragnę byc już w ciąży...
dziewzcyny to przez wasze kciuki! trzymajcie je dalej i nie puszczajcie
ale najgorsze dla mnie jest teraz każde pójście do toalety, jakaś trauma normalnie. Od tygodnia budzę się ok 5 i też zastanawiam się czy nie ma plamienia, normalnie idzie się wykończyć![]()
dziewzcyny to przez wasze kciuki! trzymajcie je dalej i nie puszczajcie
ale najgorsze dla mnie jest teraz każde pójście do toalety, jakaś trauma normalnie. Od tygodnia budzę się ok 5 i też zastanawiam się czy nie ma plamienia, normalnie idzie się wykończyć![]()