• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Anila to juz masz ladny kawal baby w brzusiu :-) u nas puki co narazie 347g (z niedzielnego szpitalnego usg) ;-)
Nanu zaraz machne nowa focie ;-) wieloryba :-D

zdjecie dwa posty dalej :-D
te zwisy nad brzuchem to moje (.)(.) :-D tja Nanu wieloryby sa piekne, ale te w wodzie nie ladowe :-D
Mlody musial mamie fote machnac, bo mnie sie reka skonczyla :-D

Kitka dawaj brzucha ;-)

Ostatnia edycja:
Dzięki Laseczki, oj, taki OPR mi się należy. I tak nic zrobić nie mogę, modlić się, brać leki i prosić Was o kciuki. A tak zatruwam sobie i innym życie i psuję humor. Sama niedawno pisałam, że w medycynie wszytsko możliwe i że książkowo nie musi być. A czuję, żę musi teraz być dobrze,dlatego tak się zdziwiłam że wyniki nie są idealne. No cóż - zobaczymy w poniedziałek.

Nanulika - jaki fajny brzusio. A jaki duży :) Myszka - Twojego nie mogę otworzyć, ale w ciemno piszę, że jest superancki :)

No dobra ale moj brzusio jest ubrany! DSC_0183.jpg

Ja jakbym Wam dala ubrany to jeszcze byscie mi poduszke wymyslily;-) :-D

Malgonia nam tu nie trujesz, sobie i owszem. Niestety nic poza nadzieja i czekaniem nic zrobic sie nie da, a wierz mi z takich jazd jakie sobie robisz nic dobrego nie wyniknie...ani dla Ciebie ani dla fasolki. Gdzies tez wyczytalam, ze od okolo 10.000 jednostek bety sie juz nie robi. Twoja ladnie przyrasta i daj jej juz spokoj;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry