• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
jezuuuu doczytam was później, bo dopiero wróciliśmy, a jestem tak podjarana, że szok!!!!
40 min oglądaliśmy naszą dzidzię, jest cudowna ahhhhhhh :-):-)a tak ruchliwy, że pani doktor się umęczyła w niektórych momentach żeby go ułożyć, straszna wiercipiętka :-p
serducho 156 uderzen/min, wszystko ale to WSZYSTKO prawidłowe!!! iiiiiiiiii na 90% będzie.... siusiak!!! mąż jest wniebowzięty :D ale jego widok oglądającego maluszka aż mnie rozczulił..

dziewczyny wasze kciuki są niezastąpione!!! jaka to jest niesamowita radośc usłyszeć serduszko.. i zobaczyć takiego wiercipiętka :-)
Ewcik ja też się stresowałam i co? nie było trzeba, więc kciuki za Ciebie zaciśniete i się nie bój :*

a tu łapka dla ciotek :)
DSC_0193.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Izka super!!! :)

Ewa można dostać w aptekach ale tylko niektórych. Udało mi się znaleźć w jednej, zamówili z hurtowni i ma być na jutro. Kosztuje 350 zł :/ Już pal licho kasa ale martwię się, że to po prostu za późno wezmę - bo przecież niby ma być do 72h.. Trzymam kciuki za Twoją wizytę!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry