• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Martus jeszcze raz gratuluje, a z tymi szwami to dziwne...mnie 15lat z hakiem temu zalozyli rozpuszalne to sie pozmienialo.
Co do siadania sprobuj kolka, powinno byc troche lepiej i latwiej. Super, ze mama Ci pomaga, bo z tym kroczem to ciezko co chwile wstawac.

Teraz podobno nie szyją rozpuszczalnymi bo one się w różnym tempie rozpuszczają a tak można kontrolować kiedy zdjąć. Kółko odpada bo mi takie hemoroidy wywaliło, że nawet na kiblu nie mogę siedzieć.

reklama
Cześć
Powróciłam z wojaży:)
Zrobiliśmy sobie z Moim wypad do Poznania na całe 4 dni.
Już zapomniałam jak tam można fajnie czas spędzić.Jak się oczywiście powolnie przemieszcza, a nie lata jak zwykle z obłędem w oczach i w biegu wszystko załatwia.

Muszę nadrobić i przeczytać co tu się działo jak ja się wczasowałam:)

Izka&&&&&&&&.

Ona to ma za Ciebie tez kciuki&&&&&&&

Loczkis - widzę ,że powróciłaś:) I nawet jesteś na etapie starań -kciukasy&&&&&

U mnie znowu nic z tego. Może luty będzie mój:) Teraz bowiem czuję nadciągającą @,no i test na minusie.

Fuma przy dwu dniowym spadku szkoda testu robic, rob gdy temp nie spada w terminie @;-). U mnie tez tak wychodzilo, spadek 2 dniowy i powodz.
Trzymam kciuki za luty&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Marta wspolczuje hemoroidow, mnie ciaza wypchnela jeden i do tej pory tam jest...to juz tyle lat, ale na szczescie nie gryzie, nie boli;-)

Ostatnia edycja:
witam wieczorową porą:-)

dziś przegięłam, bo zamiast leżeć, latałam po mieście i załatwiałam błahe sprawy. Teraz cały brzuch mnie boli i czuję jakby jakaś rwa mnie złapała w prawą stronę, od pleców do nogi:confused2:
dziewuszki, jutro mam wizytę, trzymajcie mocno kciuki, pleaseeeeeeeeeee

suana my mamy konstalację konfliktową Rh i immunoglobulinę zarówno po porodzie, jak i po poronieniu dostałąm w szpitalu, bo tego normalnie w aptece w Polsce nie kupisz, szpital to musi specjalnie zamówić

Helołłłł

Martus...Wojtus cudny co tu duzo mowic:tak:duzo zdrowka zycze i szybkiego powrotu do pelnej sprawnosci;-)Izka &&&&&&&&& odezwij sie, czekamy!!!Mega &&&&&&& za wszystkie wizytujace w tym tygodniu:tak::-)

Suana w konflikcie niepomoge bo my obydwoje mamy Rh+.Super ze wszystko sie oczyscilo samo i niemusisz do szpitala
Izka gdzie sie podziewasz??????????
Ewcik kciuki na jutro&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&,bedzie super.A rwe kulszowa tez przechodzilam chyba gdzie kolo 17tyg okropienstwo

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry