Gatto
Mama Gattinki
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&laski ja z prośbą, zjem zupkę i zbieram się do lekarza, więc proszę o kciuki o 16stejżeby maluszkowi nic nie dolegało i się pięknie rozwijał
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&laski ja z prośbą, zjem zupkę i zbieram się do lekarza, więc proszę o kciuki o 16stejżeby maluszkowi nic nie dolegało i się pięknie rozwijał
![]()
tylko ze ja wcale nie chcialam sie klasc... Okazalo sie ze przejzala moja karte i nie podoba jej sie moja szyjka. Powiedzialam jej ze ja juz nic nie chce niech mi oddadza karte i chce juz do domu, ta mowi ze musi mi chociaz badanie szyjki zrobic wiec wskoczylam na samolot. Myslala ze juz rodzilam bo mam taka ta szyjke... Stwierdzila ze musi mnie polozyc do szpitala bo ta szyjka jej sie nie podoba, ale ze nie maja miejsc to do innego szpitala ktory nie cieszy sie dobra slawa... wiec ja zawolalam znowu tego swojego lekarza ten byl wsciekly ze ja wogole jeszcze tu jestem. Wyslal mnie odrazu na usg tym razem szyjki. Dzisiaj ma 24mm jednak ten co mi robil usg mowil ze jest ok ze na kazdym badaniu bedzie inny wymiar, ale na jego oko jest ok. Wiec znowu biegie do tej rejestracji z moim lekarzem ze nie ma potrzeby nigdzie mnie klasc, ze w srode mam wizyte u swojej gin i wtedy ona postanowi co i jak ( oni sie znaja). Jak juz zostalam sama z ta lekarka to mowila zebym tylko lezala bo chyba nikt mnie nie uswiadomil ze to jest naprawde krotka szyjka i jakie to jest niebezpieczne... takze teraz mam strach...
ja bym była ostrożna z takim wymiarem szyjki mimo wszytsk