• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Hej, co za gorące nastroje ;)!!!! Mnie tu jeszcze z pól roku abstynencji czeka a wy o piżamkach w serduszka i to z kokardkami:-D!!! Oczywiście żartuje, działajcie kobitki a mi tylko ślinka cieknie ;) !!!! Za wszystkie starające się i czejające na testowanie dziewczyny ogromne kciuki i śle fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Malgoniu kciuki zaciśnięte żeby wyniki były dobre i teraz obie czekamy! Ty na wyniki a ja na usg Maluszka, żeby ten dziad z główki znikł lub chociaż sie zmniejszył! Musimy być dobrej myśli!!!! :*

Ewelka super ze maly dobrze zniosl szczepienie.U nas od 24 tyg na kazdej wizycie robia ktg a Myszka miala juz wczesniej robione ktg
Danutaskihttps://www.facebook.com/photo.php?...03784674221.2064902.1222362745&type=3&theater to jest link do tej mojej kuzynki na facebooku,niewiem czy bedziesz umiala go otworzyc
Myszka widzisz to znowu u nas inaczej bo ja niewykupywalam zadej recepty tylko 15 euro i potem mi kasa chorych wplacila mi na konto.Ale super wynik,u mnie byl chyba 122 jesli dobrze pamietam po godzinie.U nas tez niemozna opuszczac przychodni ale u mnie bylo robione ctg w tym czasie wypilam glukoze i po ctg zaraz do lekarza i bardzo szybko ta godzinka zleciala.

A ja po wizycie rowniez.Mala ma ponad 1500g i okolo 40cm.Lekarz sie smial ze ma duza glowke po mezu i M sie juz bardzo przejal.Byl ze mna na wizycie bo zaraz po pracy przyjechal i byl super zadowolony bo lekarz na wlaczyl na 3D,az M ryknal w boze jaka ona podobna do ciebie.Az lekarz sie wystraszyl ze cos sie stalo.Wywolal nam 4zdjecia i mam nastepnym razem przyniesc karte lub cos do nagrania to mi nagra wszystkie zdjecia.I zrobil wszystko za darmo.Bo normalnie jak tak patrzalam to 3D u nas kosztuje od 70 do 120euro.Wizyta za dwa tygodnie.Szyjka dalej twarda i trzyma i dalej 3cm.Gin zadowolony i ja rowniez oczywiscie

Karo gratuluje udanej wizyty! Duży Wasz "Maluszek"! Ja bardzo lubię z mężem chodzić, zawsze ma jakiś śmieszny komentarz albo dziwną reakcje i bardzo rozładowuje napięcie! Jak możesz to wstaw zdjęcie! Uwielbiam te foty z usg!!!

Kaso a ja dziś spojrzałam na Twój suwaczek i mnie zatkało :)!!!! To już 34 tydzień! Już tak blisko utulenia Maleństwa! :)

reklama
Z dedykacja dla cioci Wikamy 1359483139441.jpg
Troche niewyrazne bo na szybko zrobilam tylko przez telefon zdjecie bo niechce mi sie skanera podlaczac
Ewelka umiesz otworzyc wszystkie zdjecia?bo ma ich chyba z 50 tam wrzuconych.No ma naprawde talent do wszystkiego,bo ogolnie jest fryzjerka z zawodu i kosmetyczka i majac 4dzieci pracuje w zawodzie w torty to jej hobby

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry