• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Karo magnezu teraz mi dowalili, ze do rur lepie 3x2, codziennie zastrzyk na trombofilie...

Martus juz spokojna jestem;-)

A towarzystwo...jedna wciaz spi, a smarka...juz znow mam kaszel... Druga dopiero co po porodzie wiec ciagly ruch, a jeszcze z komplikacjami, tez dosypia w miedzy czasie;-)

reklama
wchodze dopiero, patrze a tu takie info.. myszka nie rób sobie i nam stracha :-p sama tyle tłukłaś wszystkim o stresie, więc pamiętaj ZERO STRESÓW!! jesteście teraz z maluszkiem pod stałą opieką, więc choć nie musisz latać na IP, ale powiem Ci, że jednak dobrze, że byłaś tak nadpobudliwa i tak biegałaś.

Myszko- dobrze że lepiej..niech lekarze robią wszystko co do nich należy, a do Ciebie należy spokój i odpoczynek :)
Mam dla Ciebie doskonały pomysł. Mój M. kupił mi takie urządzenie: KINDLE- doczytania książek. Możesz sobie ściągać lub kupować 10000-ce ksiażek. Ekran nie świeci, więc nie męczy oczu..ja przez ostatnie 5 dni przeczytałam prawie dwie 500-stronicowe książki " 50 twarzy Greya' oraz drugą część tej serii.
Szybko mija czas podczas czytania..i mozesz oderwać się myślami od wszystkiego..

Co do mnie to przez ostatnie 2 dni czułam bóle jak na @ (przychodziły falami, nie ciągle). Dziś mam wrażenie jakby brzuch był wypełniony watą.. nie umiem tego określić..takie lekkie odrętwienie i od czasu do czasu na sek. jakiś jajnik się odezwie.
Dziś wzięłam wolne bo okropnie mnie łeb nasuwa.. więc delektuję się słodyczami w łóżku :-p

serduszko Matyldy zdrowe i jak z podręcznika!
przepływy, wielkości komór zastawki itp!
Jak to mój S w drodze powrotnej podsumował: kurcze, jak komora ma ok 1cm wielkości to ona ma teraz serce jak kura!

dziękuję za kciuki dziewczyny!!!

Myszko
jak humorek i samopoczucie?

Martoocha kciuki bo tempka piękniasta!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry