Cześć Dziewczynki!
Mysiu bardzo się cieszę, że u Ciebie te skurcze minęły! No a to skrócenie się szyjki to po prostu szok! Mocno się skrôciła czym Twój organizm pokazał, że nie ma żartów i myśle, że nawet jak Cię wypiszą do domu to musisz cały czas leżeć! A Synuś, no cóż, ma absolutną rację!!! Nie ma papierochów i już!!! Zamiast papierochów lepiej te żelki wsuwaj w ilościach nieograniczonych! Myszko musisz być silna i przestać palić! Szczególnie teraz jak byś dymka pociągneła to jeszcze Ci ciśnienie skończy, w głowie się zakręci i się źle poczujesz. Trzymam za Ciebie kciuki i Twojego malutkiego synka! Obyście jak najdłużej byli w dwupaku!!!!!
sorki, że tak moralizuje z tymi papierosami ale sama jestem nałogowcem, w ciąży ze względu na dziecko nie palę, z resztą mąż mi nakazał abstynencje inaczej nie zgodziłby sie na staranka. Gdy postawił mi ultimatum od razu przestałam palić, a wcześniej potrafiłem paczkę dziennie spalić. Druga sprawa z tymi fajami to jest taka, że w zeszłym roku przez papierochy prawie zmarła moja babcia. Leżała w szpitalu na tak zwanym przeglądzie, bo dwa lata wcześniej przeszła operacje usunięcia guza jelita, nie paliła przez dwa dni i koleżanka z sali namówiła ją na dymka na balkonie przy sali. Babcia po kilku zaciągnięciach straciła przytomność i uderzyła głową w beton. Nabawiła się krwiaka mózgu. Było to we wrześniu, leczenie trwa do dziś. Na szczęście w tej całej sytuacji nie była sama i szybko zawołano pomoc, szybko zrobiono badania i zastosowano leczenie. Więc Mysiu bardzo na siebie i Maluszka uważaj.
Karo a wziełaś no-spe? Może to skurcze przepowiadające! Oby tak było!!! Dużo zdrówka dla Waszej dwójki! A i dzięki za pamięć!
U mnie byli goście, próbowałam napisać coś do Was ale dzieci zabierały mi telefon i jak drugi raz skasowały mi posta którego pisałam, to się poddałam! Czuje sie dość dobrze, jak była u mnie bratowa to cały czas spędziłyśmy razem i łatwo było zapomnieć o problemach, albo przynajmniej mniej myśleć, ale teraz czekam na wizytę z wielką niecierpliwością!
:* dla wszystkich kobitek!!!! Fluidki dla staraczek~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~! Mam nadzieje, że niedługo dowiemy się o nowych fasolkach i będziemy sie wszystkie razem cieszyć z nudnych ciąż!!!!