• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Karo ja pisalam o tym mnie farmaceutka robila problem i mialam recepte:-D niech nic nie mowi;-) ja wspomnialam o tym plus, bo jest za silny. Ale jak przeszlo to dobrze, moze tylko macica sobie cwiczy:-)
U mnie oprocz ciagniec czulam jak na 2 ale bylam rano, a nigdy nie chodze tyle razy i to bylo dziwne plus ze juz w wc nic sie nie zanosilo. Sorry za szczegoly, ale moze ktoras miec podobnie to zeby wiedziala;-)

U nas maly dzis malo aktywny choc teraz chyba sie przeciagnal, bylam robic ktg i usg, wszystko ok, przeplywy krwi, pepowinowe...wychodzi na to ze spi. Po tyg i 1 dniu przybral 200g i teraz ma 1500g. Kolejne badanie mam okolo 21-szej.

Cześć

Jednak jestem chora,dopadło mnie przeziębienie. Gardło mnie boli i mam mega katar.

A cóż ja widzę ? Myszka w szpitalu? Dobrze ,że już jak widzę sytuacja nieco opanowana. Myszka trzymam kciuki za Ciebie i za maleństwo.Wytrzymajcie w dwupaku jeszcze troszkę.Na pewno będzie dobrze.

Dziewczyny znikam się dalej kurować.Życzę miłego wieczoru ,zdrówka dla Was i dobrego samopoczucia:tak:

reklama
Neta często w dniach planowej miesiączki występuje plamienie implentacyjne, więc Martocha ma racje!!! Trzymamy kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Martocha za Ciebie również &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Fuma duuuuużo zdrówka!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry