• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Nanu Skarbie dopiero doczytałam! Jak dobrze, że to nic poważnego!!! Ale się przestraszyłaś napewno!!! Mocno przytulam :*

Elka nio uczucie nieziemskie! Teraz to już jak leże to za każdym razem czuje, a jak chodzę to mam wrażenie, że mój Maluch idzie spać! Ogólnie jak dzidziolka czuje to jestem spokojniejsza :)

wczoraj wymusiłam na moim prezent na Walentynki! Zażyczyłam sobie kompot czereśniowy :), a tu dzisiaj mój mąż przyszedł do domu z reklamówką pełną CZEREŚNI :)!!! Mniam, mniam! Umył, włożył do miski i powiedział, że to taki nierozgotowany dowód miłości :-D!

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    34,1 KB · Wyświetleń: 43

Nanu mi się wydaje że dużo waży, ale to taki prawidłowy przyrost! Przez moesiąc 550 gram! To dużo, ale tak jak napisałaś rozwojem jakby o tydzień starsza :)

Nanu to jest super waga :)!!! Każde dzieciątko przybiera bardzo indywidualnie! Ja jestem ciekawa jakie moje będzie duże - jutro podejrze to pewnie coś się dowiem! No i jestem mega ciekawa co do płci! Generalnie najważniejsze żeby ta torbielka sie zmniejszyła, ale jak poznamy już płeć to łatwiej będzie się zdecydować na jakieś rzeczy dla Maluszka ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry