• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Karo ale fajny pokoik :-)

Myszka Ty to lubisz trzymać w niepewności :-p ale dobrze, że wszystko ok i mały bardzo ładnie przybiera na wadze! laska ja w 13 tc miałam szyjkę 38 mm, więc Ty teraz to niezłą masz :-p ciekawe ile będzie mieć na połówkowym, ale mi to szybko zleciało, jeszcze miesiąc i połowa.

Nanu superrrrrr, że Matylda i mamuśka zdrowiutkie, a wage masz lux, +7 kg to fajnie :) strasznie miło się czyta jak u wszystkich wszystko dobrze!!

ja byłam sobie pochodzić po podwórku, bo takie ładne słoneczko i kupe śniegu, ale albo ciśnienie niskie albo nie wiem, bo mi się znowu słabo zrobiło, ale mam mądrego pieska i siedziała cały czas przy mnie i lizała po ręce :-p

reklama
Izka Ty nie szalej, bo kto cie pozbiera jak sie obalisz??;-)

Nanu i Ty na wage narzekasz?? Jak sama Matylda to juz prawie kilo zywej wagi baby:-D a dolicz wody, lozysko...to tych Twoich kg to moze ze 4 bedzie:-D

Zrobilam zdjecie co prawda z tv, bo nieodwazylabym sie isc dzisiaj na parade...ale za rok to juz obowiazkowo beda nasze fotki;-)

DSC_0146.jpg DSC_0148.jpg

I tak sobie rzucaja takie ludki slodyczami w ludzi...
Uwielbiam ta ich atmosfere karnawalowa:-)

Ostatnia edycja:
Myszko dobrze ze wszystko w porzadku.Ja o 2 w nocy wstalam na ubikacje wiec obowiazkowo musialam szybko przez tel poczytac czy juz wrocilas ze szpitala i az mi ulzylo
Gatto wlasnie jak tam u ciebie z przygotowaniami?Pokoik gotowy?
Nanu ja mam na plusie 12kg i co mam powiedziec.Czyli waga 73kg,ciekawe ile jutro u lekarza na ich wadze znowu bedzie
Anila czekamy na zdjecia z sesji.My jedziemy 2marca na sesje to potem wrzuce zdjecia
Trzymajcie kciuki jutro.o 8 mam ctg i potem wizyta.Brzuch jakos tak troche pobolwe dzisiaj ale chyba wszystko do normy po urodzinach wraca bo jednak sie nalazilam troche.Zobaczymy ja szyjka jutro.
U nas dzisiaj super slonecznie ale tez mrozno -5

Ostatnia edycja:
Nanu niedramatyzuj;-) cos za cos:-D a Matylda da Ci jeszcze nie jeden powod do latania za nia:-D poza tym jaki byl sens miedzy ciazami sie odchudzac?? Wyplukalybysmy z siebie wszystkie witaminki... Damy rade ja po porodzie ide na spiralke, bo pigulki przy karmieniu to nie bardzo i znow zaczne biegac...a ze ostatnie nasze bieganie szybko sie skonczylo:-D to po to mi ta spiralka:-D

ja pójdę w ślady czerwcówek moich, ćwiczą teraz tzw Skalpel (Ewy Chodakowskiej) - widziałam efekty zdjęciowe po 14 dniach ćwiczeń (codziennie 40min) - w obwodzie brzucha ok 10cm mniej, w udach też mniej itp - w sumie ok 30 cm mniej w obwodach (brzuch+biodra+uda).

Nanu ja narazie sie nieprzejmuje jak Myszka zobaczymy co bedzie po.Tak jak pisalam moje obydwie siostry przytyly 20kg a teraz jedna 47 a druga 53 takze mysle ze moze u nas to rodzinne

ja się łudzę tym że mama i babcia chudły po każdej ciąży:P

gdyby nie wesele to bym się mniej przejmowała a tak.... no ale cóż - damy radę!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry