Danutaski najbardziej mi dokucza prawa noga i prawa reka, na prawej nodze mam potwornego zylaka ktory sie caly czas powieksza i pewnie to powoduje to cholerne swedzenie...bo wciaz widze nowe zyly popekane. Prawa dlon zaczela mi sie suszyc po wenflonie i od wtedy swedzi jak cholera.
I tak po wizycie na ip, musze isc do gina to mu o tym powiem. Niby nic a moze byc sporo problemow, wiec niech lepiej je wyklucza;-) bede spokojniesza.
Zauwazylam, ze maly jest aktywny codziennie okolo 6:00, po poludniu i wieczorkiem kolo 21:00...ciekawe czy mu te godz zostana:-) moglyby;-)
Tak Kitka ma cc 15-tego, i z tego co podejrzalam na 30-tkach boi sie jej.
Ze mna na sali lezala babka po cc, wziela 2xkroplowki przeciwbolowe a pod wieczor polozne pierwszy raz jej pomagaly siadac, rano juz powoli pomagano jej wstac i zrobic po kroczku...i ona byla po jakims krwotoku, bo miala operacje wczesniej na brzuch i cos tam puscilo. Ogolnie glupi babsztyl byl jej maz wezwal pogotowie jak zobaczyl ze krwawi, bo wg niej bole brzucha w 30tc to normalne bylo...dziwne te baby tu strasznie. Do dziecka tez sie nie wybierala, a gdyby chciala zawiezliby ja z lozkiem...