• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hej Laski

Na wstepie gratuluje udanych wizytacji i zakupow:tak:Wika melduje ze juz po skalpelu, dalam czadu:-D:-D:-D

Ewikewik witam i zapraszam, ja staraczka sie jeszcze uchowalam;-)

Nanu pieknie wygladacie, cudny brzunio!! A pled juz zaczyna nabierac ksztaltu...te kolory dla Matyldy beda super ze soba grac tak mysle:-D:-Djaki to jest ten roz???:confused:

Gatto hejka ciesze sie ze zyjesz;-)a co masz nie zyc...buziaki dla Cristiny :** jak eM sie odnajduje w roli tatusia?

Marta no szok:szok:moja kumpela tez tak miala kupila buty, adidasy ale z seri typowo zimowej i jej sie rozkleily reklamacji nie uznali po chodzila w nich po sniegu:-D:-Dparanoja!!

Ostatnia edycja:
reklama
Ela no to sie cieszę, że skaczesz za Nas wszystkie! Bardzo jestem ciekawa efektów! Powinnaś sobie zrobić zdjęcie przed no i za jakiś czas dla porównania w tych samych ciuchach. Pewna jestem, że takie zdjęcie jeszcze bardziej będzie mobilizować i to nie tylko Ciebie ;)

Gatto buziaki dla Waszej trójki! Nie mogę sie doczekać jak zdasz nam sprawozdanie ze swoich pierwszych chwil. Mam nadzieje, że dobrze sie czujesz i rana nie daje bardzo we znaki!!! :*

Nanu dużo już zrobiłaś!!! Super to wygląda, a najfajniej te już zszyte! Pledzik będzie pierwsza klasa!!! Mi sie bardzo podoba połączenie szarości z różem dla maleńkiej dam :)!!!

A ja wzięłam sie dzisiaj za prasowanie! Ale okazało sie, że od spodu mam brudne żelazko, więc delikatnie je wyczyściłam gąbką no i włączyłam do prądu i ..... zrobiłam spięcie!!! Wszystkie korki mi w domu wywaliło!!! Udając głupka Dzwoniłam po sąsiadach czy też może nie mają prądu... Hehe... Okazało się oczywiście, że nawet sąsiadka za ścianą ma a awarie spowodowało durne żelazko :/! Ale korki odpaliłam a przy okazji z sąsiadką na kawkę na jutro sie umówiłam! Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło!!!! ;)

Cześć

Byłam na odrobku u teściów,teść przeziębiony a teściowa poślizgnęła się na podwórku i girkę sobie stłukła.Obiadki im robiłam a Mój zwierzaki karmił.Szczęście ,ze teście krów nie mają bo by trzeba było je doić.
Swoje odrobiliśsmy i jutro Młody czyli brat Mojego z dziewczyną przejmują działania.

Gratuluje wizytującym.
Myszka -duży ten Twój synek.Starszy tez taki kawał chłopa? Ale bedziesz miała obstawę jak mały podrośnie. Pójdziesz Ty i Trzech Muszkieterów obok Ciebie;-).

Ewcik. dobrze ,ze wszystko ok. A pytałaś o to zwolnienie?
Czytałam co wcześniej pisałaś o tych ziołach na owulkę , nawet o tym myślałam ale sama się boje coś kombinować jak biorę ten lek na tarczycę. Może spytam endo w marcu.

Gatto -jeszcze raz Ci gratuluję . Jaka ta Twoja córcia śliczna.A czy faktycznie taka wiercipiętka jak przed narodzeniem?

Ewikewik - ja jestem starająca.Właśnie dostałam @ więc zaczynam od nowa. Jak chcesz możesz tez zajrzeć na Starania od wiosny/lata 2013-tam tez jestem i są tam dziewczyny,które się starają.Powodzenia w staraniach:-D.

Marta - mnie juz nic nie zdziwi odkąd usłyszałam,że Urząd Pracy nie jest od szukania pracy.

dzięki dziewczyny za słowa uznania:) Wikama je się szybko robi tylko trzeba mieć full czasu, a tu a to projekt, a to zakupy, a to pranie, a to obiad.....

a zestaw dla małej który byście wybrały?

pierwszy:

275.jpg944.jpg958.jpg

drugi:
131.jpg2197.jpg2272.jpg

czy trzeci:
240.jpg1292.jpg1450.jpg

ja chyba pierwszy obstawiam.... hmm...

Wika chyba bede musiala sobie ta fotke strzelic dla motywacji...tylko bede musiala ja gdzies na dnie telefonu schowac zeby nikt sie nie nacial bo bedzie siew nocy zrywal:-D:-D:-D

Nanu pierwszy jest spoko ale mnie osobiscie bardzo spodobal sie nr 3:tak:a moze taki mix: ciemny szary brudny roz i srebrny szary????

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry