• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Myszka no nooo duży chłopak już!!! teraz to tak poleci, Kaso, Karo i Ty, szybciutko :-) chyba, ze jeszcze kogoś pominęłam to wybaczcie :-p

Wikama to spróbuję w weekend tego Twojego specjału, może się przekonam :) jak narazie zrobiłam żurek i zaraz będę zajadać :-) a później mam plan póki brzuch przestał boleć, jadę na miasto po druty i włóczkę i może się w końcu czegoś nauczę haha bo szydełko to za trudne dla mnie jak patrzyłam na jakieś filmiki :-p A, że męża w przyszłym tyg nie ma kilka dni to będę oglądać romansidła i robić na drutach :-) bo czymś trzeba się zająć

reklama
Gatto no my tu przecieki juz z 30stek chyba miałyśmy, że zyjesz i od Myszki :-p ciesz się tam teraz malutką i odpoczywaj jak znjadziesz chwilkę!!

Nanu ale brzusio :-) aż sama się nie mogę doczekać jak będę taki miała, u mnie jakiś mały, aż się wszyscy dziwią, poza tym mam wrażenie, że stoi w miejscu :-p

Witam

Są tu jeszcze jakieś starające się? Zaglądałam do wątku "ciąża po 40" ale tam wszystkie panie dawno dzieci już mają... Może starające się znają jakiś fajny watek dla tych co jeszcze nie tracą nadzei? :-)

Witam
ja juz od rana latam po zakupach.Bylo u nas dzisiaj otwarcie po remoncie Kika wiec krotko podskoczylam i oczywiscie musialam cos kupic: 1361448209871.jpg1361448116191.jpgSweterek niby 62 ale w porownaniu z innymi dosyc duzy wiec chyba wymienie na 56
Myszka no chlopczysko ci rosnie.Napewno do ponad 4kg dojedzie.Poczekaj jak jeszcze razem urodzimy
Nanu super twoj brzuszek i jak tak patrze to ogolnie mamy bardzo podobne brzuszki chodzi mi o wielkosc
Ewcik chyba jeszcze dzisiaj wizytuje albo?
A Wikama jutro tak?dobrze zapamietalam?
Ewikewik zostan z nami,jasne ze sa mieszy nami dziewczyny starajace sie.Ale na forum bardzo fajnie jest i poczujesz sie zaraz razniej miedzy nami.
Gatto trzymaj sie dzielnie i czekamy na ciebie!Wczoraj polozna na szkole rodzenia opowiadala nam o babyblusie,przechodzilas to tez?Boje sie tego okropnie,ale M slyszal na wlasne uszy wczoraj wiec juz mu mowilam ze ma byc przygotowany na takie cos

reklama
Wikama zapomnialam napisac,tez kupilam sobie dzisiaj hiacenty ale jeszcze nierozkwitniete.Postawilam narazie na oknie w kuchni bo na dworze snieg i mroz,moze w marcu uda sie je wsadzic do ogrodka
Myszka jak tam zakupy?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry