• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
no wlasnie o tym mowie, moj M mial cale zycie autko firmowe i myslalam, ze ciezko mu bedzie bez... ale teraz sam uwaza ze nie ma potrzeby posiadania. Na zakupy wieksze lepiej wziac taksowke, choc my mamy centrum handlowe 15 min od domu. Kupilam taki wozek zakupowy na kolkach i moje szczescie na spokojnie bez nerwow, ze mu ciezko znosi kazdy sklep do ktorego wejde zobaczyc co maja w promocji ;-). Nie bylby taki wyrozumialy z 6-cio packiem napoji ;-) czy 10kg ziemniakow w siatce :-D;-)

reklama
Hahaha z pewnoscia ale wozeczek ma wiec ciezar wydaje sie lzejszy;-)byle do wiosny jak sie zrobi cieplo to i samochod sie odstawi...ehhh marzy mi sie, uwielbiam wiosne:tak::-)

ma cos takiego, tyle ze u nas to kosztuje nie cale 10€...

Torby na zakupy na kółkach sprawdź w naszym sklepie wózki na zakupy, torby na kółkach,torebki strunowe, worki foliowe na ubrania, próżniowe, Warszawa

i powiem Ci szczerze, ze ani raz mi nie marudzil a lubie lazic po sklepach... bo owoce zawsze u turkow biore, przyprawy tez bo sa 2-3krotnie tansze niz w sklepach czy supermarketach ;-). Teraz co przechodzimy to wchodze do dwoch dyskontow z ciuchami, bo maja czesto okazyjne ceny na bodziaki, spiochy itp ;-) wiec zanim obejde obgladne to troche mija... a moje szczescie czeka na zewnatrz palac, a jak zmarznie to wchodzi do sklepu ;-)

Tez juz czekam na wiosne... choc u nas nie tak zimno i sniegu nie ma, od dwoch dni nawet slonko swiecilo ;-) co jeszcze bardziej pobudza tesknote za ciepelkiem :-)

Cześć Dziewuszki!

Ja niestety należę do tych co niewyobrażają sobie życia bez autka :)! Mieszkamy na obrzeżach miasta i najbliższy sklep mamy kawał drogi od Nas, Wiki trzeba zawozić do szkoły, a przy domu mamy studnie głębinową i na początku zamieszkania gdy nie mieliśmy jeszcze filtra kupionego musieliśmy jupować wodę w takich dużych baniakach do picia, gotowania a nawet płukania białych rzeczy. Nie wyobrażam sobie jak byśmy żyli bez samochodów.

Myszko podeślij fotkę. Ja sie jeszcze nie przymierzałam do teutonia be you bo nie mieli ich w danym momencie na sklepie, mieli inny model a mi właśnie ten sie podoba. Największym plusem jes przekładana rączka. A Emaljunga wózek fajny bo w wyposażeniu ma te różne moskitiery w komplecie i ma dużą gondole, ni i oczywiście jest wysoki ale po złożeniu zajmuje dużo miejsca. Jeszcze mam czas na zastanowienie...
Myszko kciuki za wizytę &&&&&&&&

Elka to za to dzisiaj daj czadu!!!!!

Wikama kochanie gdybysmy mieszkali na przedmiesciach lub zupelnie poza miastem, wtedy bym potrzebowala autka to oczywiste. Ale tak? Tramwajem, metrem, pociagiem i autobusem dojade w ciagu 15min do centrum, a jezdza co 10-15min. Bilet ma dlugosc 90min wiec spoko starczalby jeszcze na droge powrotna;-)
W tym raczka sie nie przeklada, trzeba wypiac i obrocic. Moskitiery i folii zapomnialam zapytac...ale u nas to smieszny koszt gdyby dokupic...5-7€.
No i gdyby sie jednak okazalo koniecznoscia posiadanie fotelika to koszt maxi-cosi w granicach 60-70€

A studnie glebinowa uwielbiam, kawa, herbata ma zupelnie inny smak...mmmm

No prosze, dopiero co czekalysmy na serducho...a tu u Ciebie juz polowa:-)

Ostatnia edycja:
Powiem Ci, że po 13 tygodniu czas leci jak zwariowany. A od kiedy Malutka mnie obkopuje to i lęk co do jej rozwoju mniejszy :). Jeszcze tylko to łożysko niech sie trochę przesunie i będę mogła w 100% cieszyć sie ciążą :). O której godzinie masz wizytę???

Ewcik za Twoją wizytę również kciukory zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&! A jak zdrówko? Od razu podpytaj lekarza o jakies ewentualne leki na przeziębienie :*

Ja mam wizytke o 10:30, ale musze wyruszyc godz wczesniej...bo zanim sie doczlapie do tramwaju:-D...normalnie chodzilam 10-15min, ale teraz...

Ewcik powodzenia na wizycie:-)

Ostatnia edycja:
no to kciuki za wizyty są &&&& :)

właśnie wstałam, ale kurde całą noc pobolewał mnie brzuch i teraz też lekko i taki twardy, nie wiem czy to zasługa gołąbków czy co, wezmę no-spę to zobaczymy :)

reklama
Czesć;
Myszko ja w szoku jestem jaka różnica w polityce pro rodzinnej tutaj i u ciebie!

Halo Laski witam sie wieczornie umordowana po pracy ze hej, widze ze grzeczne bylyscie no to sie ciesze:-);-)wogole to ktos tesknil???nie bylo mnie od poniedzielku:-p

Pewnie, że tęskniłyśmy :-D

Ja dziś spałam odrobinę lepiej, więc i humor mam lepszy.

No i wczoraj małż łóżeczko ustawił już tak, jak będzie stało i jakoś tak mam ochotę je pościelić :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry