• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Nanu no właśnie ja też mam z tymi tygodniami i ich przelicznikiem na miesiàce mam problem! Ale myśle, że to najrozsądniejsze tak właśnie liczyć jak Ty czyli wg ostatniej miesiączki!

Myszko mały rozbójnik Ci rośnie! Moja mała też bardzo dużo się rusza i podejrzewam, że to dowód na to, że będziemy miały żywotne Maluchy! Oby nam sił starczyło na te wiercipiętki :)

Izuś ale śliczna psinka!

reklama
Nanu 36 juz maluch donoszony;-)

A licza po 14tyg ciaze, bo generalnie ciaza moze bezpiecznie trwac do 42 i poki nic sie nie dzieje (wody nie zmieniaja koloru) to ciazy nierozwiazuja.
Tomek urodzil sie w 41 rowno i w ksiazeczce jest wpisane w terminie;-)

Halo Laski witam sie wieczornie umordowana po pracy ze hej, widze ze grzeczne bylyscie no to sie ciesze:-);-)wogole to ktos tesknil???nie bylo mnie od poniedzielku:-p

Kurcze jestem naprawde ciekawa co tam z Kaso?
A my dzisiaj zaliczylismy ostatni termin w szkole rodzenia.M sie okropnie podobalo.Teraz tylko czekac.zastanawiam sie powaznie nad zmiana poloznej,bo moja jest super ale dosyc daleko odemnie mieszka i niewiem czy po porodzie bedzie jezdzila kazdy dzien do mnie a ta tutaj ze szkoly rodzenia super babka,gada naprawde potrzebne rzeczy,starsza ale bardzo super podchodzaca do zmieniajacych sie rzeczy w medycynie no i blisko mnie.Ale kurcze niewiem co mojej powiedziec,bo tez naprawde super babka.Kurcze troche tak glupio jej odmowic albo?

reklama
Nanu od 34 jest juz dziecie zdolne do samodzielnego oddychania i jelitka pracuja juz normalnie.

Mowilam Wam, ze w poniedzialek bylam zalatwiac kase na wozek. I liczylam, ze potrwa to 2-3tyg... juz dzis przyszla odpowiedz z info, ze pieniazki zostana wyslane na moje konto:-)
Alez oni nawet potrafia pracowac szybko jak im sie raz czlowiek postawi:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry