• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Karo zadzwon i dopytaj swoja czy te wizyty codzienne sa/beda dla niej problemowe...choc watpie, bo ma za to kase;-). Moja cale miasto bedzie musiala jezdzic i nie widzi w tym problemu;-)
Jak sie upewnisz, bedzie Ci latwiej podjac decyzje;-).

Elka no pewnie ze tesknilysmy:*
Bylismy w poniedzialek ogladac i w sumie zdecydowalismy sie na szaro-srebrny w duza bezowo-szara krate. Bez fotelika (bo samochodu nie mamy, wiec po co nam;-)) z amortyzowanymi gumowymi duzymi kolami(da sie pobujac, bo nie jest sztywny;-))
Skladanie banalne, rozkladanie rowniez. W razie serwisowania sklep daje zastepczy o tej samej jakosci lub wyzszej jak zakupiony. To wazne, bo nie mam zamiaru kupowac kolejnego. Spacerowka rozklada sie na zupelnie plasko, to bylo wazne dla mnie. Duzy kosz pod spodem.

http://www.toysrus.de/product/index...inderToken=giftCenter&fromFinderCatId=4002881

dokladnie ten

Ostatnia edycja:
helloł:-)

zaraz idę spać, bo mnie przeziębienie dopadło i łeb pęka... jutro mam wizytkę, błagaaaamm trzymajcie kciuki!!!

gatto będzie dobrze, musicie się tylko siebie nauczyć!

wikama ale cudne kwiaty i ta skrzyneczka :tak:

izka świetny piesio, jak się nazywa? zawsze mi się marzył labek, ale w moim małym mieszkanku to niemożliwe :sorry2:

myszka to u Was kasę nawet na wózek dają??? Boże, porównać Polskę, gdzie nawet nie masz pewności, że becikowe dostaniesz:no:

zaraz idę spać, bo mnie przeziębienie dopadło i łeb pęka... jutro mam wizytkę, błagaaaamm trzymajcie kciuki!!!

izka świetny piesio, jak się nazywa? zawsze mi się marzył labek, ale w moim małym mieszkanku to niemożliwe :sorry2:

kciuki zaciśnięte najmocniej jak się da!!!

a zwie się Luna, ja na szczęście mam spory domek i duże podwórku więc ma gdzie biegać :) no i lasek za górką

Ewcik ja od 13tyg ciazy co miesiac dostaje ekstra 50€ na ubrania ciazowe, wyprawkowe przyznali 390, no i po porodzie przez rok 300 elterngeldu (cos jak becikowe tyle ze placone miesiaecznie przez pierwszy rok) plus 186 rodzinnego.
Ewciu nie ma porownania ani w socjalu, polityce prorodzinnej, warunkach mieszkaniowych...ogolnie jakosci i poziomu zycia.
a kciuki to rzecz oczywista u nas przeciez &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Elcia wrzucilam linka, jest nie za drogi wiec podokupuje to co jeszcze mi brakuje. Mam karte rabatowa do tego sklepu, z karuzeli naliczyli mi jakis bonus w wysokosci 5€... to 1/6 ceny karuzeli byla... ale niech wpadnie paczka pampkow za free to i tak sie oplaca, bo ceny maja te same co w sieci. Z tym, ze nie musze placic kosztow wysylki jedynie bilet ;-)
http://www.toysrus.de/product/index.jsp?productId=7105901

Ostatnia edycja:
Ewcik ja od 13tyg ciazy co miesiac dostaje ekstra 50€ na ubrania ciazowe, wyprawkowe przyznali 390, no i po porodzie przez rok 300 elterngeldu (cos jak becikowe tyle ze placone miesiaecznie przez pierwszy rok) plus 186 rodzinnego.
Ewciu nie ma porownania ani w socjalu, polityce prorodzinnej, warunkach mieszkaniowych...ogolnie jakosci i poziomu zycia.

przysiegam.,... przeprowadzam się!!!!!! :szok:

Elka lekko sie prowadzi, ma mocno ocieplany pokrowiec na nozki, wiec na przyszla zime juz bedzie sie wozil spacerowka ;-) a jak nie to ta gondolka do noszenia jest dosc duza ;-) przy Tomku mialam taka i bylam bardzo zadowolona. Zrezygnowalam z pompowanych kol, bo te maja amortyzatory wiec nie bedzie go trzeslo na kazdym kroku. Wazne dla mnie latwy dostep do kosza na zakupy, bo w ABC np jest jakas rurka i trzeba sie gimnastykowac, a w Houku znow spacerowke wbudowali na stale i wyglada to "jak idz stad i nie wracaj", gondole nakladasz na spacerowke i fotelik rowniez... rozlozona spacerowka blokuje calkowicie dostep do kosza (dosc pojemnego) ale to lipa...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry