• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Nanu pierwszy zestaw welenki wg mnie super.

Fuma Tomek mial 3300 jak sie urodzil, nie bralam wit i zarlam tylko lody wisniowe, fast foody i ogorki konserwowe.

Ale co mnie zastanowilo to, to ze babka przede mna tez miala usg i rowniez 2tyg starsze dziecie...mysle, ze program usg byl zle skonfigurowany...bo dziwny przyznacie zbieg okolicznosci?? Tam wystarczy milimetry i juz wychodza cuda. W 30+3 maly mial 1858g na szpitalnym sprzecie...zobaczymy ile wyjdzie w poniedzialek to bedzie 32+4.

reklama
Elka kurde zazdoszczę samozaparcia!! jesteś niesamowita :-)

Wikama i widzisz nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :-p zawsze to jakieś nowe ploteczki

Fuma to się napracowaliście, teraz odsapnij :)

Nanu ja obstawiam pierwszy zestaw albo ten czwarty :) jakoś najbardziej do kupy pasują (kupy czyt. zestawu :-p)

Nanu pierwszy zestaw śliczny i będzie Tobie najbardziej do sypialni pasował dzięki temu ciemnemu różu. Natomiast gdybym ja miała kompletować to wziełabym zamiast ciemnego różu ten jasny z drugiego zestawu bo lubię jaśniutkie kocyki :).

dobranoc laseczki, miłej nocki życzę :tak:
mam nadzieję, że to ostatnia moja nieprzespana noc, od jutra mam poduche dla kobiet w ciąży i liczę na to, że się sprawdzi i prześpię całą noc!

hej dziewczynki,
ja już po wizycie :-)dzidzia baaardzo się wierciła, trudno ją było dobrze pomierzyć.. ale kości nosowe ma, waży 180g, serducho bije 152 u/min, łożysko na przedniej ścianie i niestety nisko usadowione :dry: szyjka ok, płci lekarka mi nie chciała powiedzieć, powiedziała, że nie ma co tak wcześnie osądzać płci :confused: no nic, poczekamy, zobaczymy.. następna wizytka 21.03.

Cieszę się, że wizyta udana! A na płeć jeszcze faktycznie trzeba poczekać. Następnym razem będzie super widać.

Jaja jak berety. Nie będę z głupkami dyskutować- zażądałam wymiany bo towar był niezgodny z umową kupna. Inaczej zgłaszam do allegro i tyle.

I słusznie.

Dobranoc.

Cześć Dziewuszki!
Kompletnie nie mogę spać! Za 1,5 h mam wstać a tutaj jak zwykle przed wizytą zero snu ... Usg mam o 11.15, więc proszę o kciuki zaciśnięte! Buziole :* i miłego dnia Piękne!

reklama
dzien dobry :-)

Wikama bedzie dobrze, ale jak masz sie lepiej poczuc z kciukasami to prosze &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ja tez dzis wczesniej wstalam godzine jak budzik mial dzwonic :-D

z mojej listy dzieciowych zakupow zostaly mi jeszcze:
-wanienka (ale to ikea, bo ma progi gumowe antyposlizgowe)
- bodziaki z dl. rekawem ze 4-5szt.
- pajacyki (tez ze 4-5szt)
- becik / rozek

i to by bylo na tyle :-)

zrezygnowalam z hiacyntow, bo doczytalam sie ze sa trujace... o ile nad dzieckiem da sie zapanowac, o tyle kota nieupilnuje :-( i kupilam prymulki ;-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry