• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
hej :-)

widzę, że wszystko tutaj płynie dobrym nurtem :-)
gratuluję galopujących suwaczków i dobrych wieści na wizytach to bardzo krzepiące.
pięknie rosną te wszystkie kruszynki :-)

ja podczytuję Was ale nie piszę zbyt często bo pochłaniają mnie już powoli inne sprawy... częściej na kwietniówkach coś napiszę bo i tematyka może trochę bliższa...

ale niezmiennie kibicuję wszystkim staraczkom i z każdej nowej podwójnej kreseczki cieszę się jak dziecko i płaczę nad stratą...

a fakt że przydałaby się lista aktualnych staraczek :-) byłoby łatwiej się ogarnąć w tym tak różnorodnym tłumku :-D

powodzenia dziewczyny - mniej stresów a więcej uśmiechu Wam życzę :happy2:

Witam sie wieczornie
spedzilam dzisiaj przemily dzien z kolezankami.Wybralysmy sie na sniadanko,ktore bylo przepyszne,potem troche po sklepach polazilysmy i do domku.A ze dzisiaj jeszcze super slonko swiecilo,bo od jutra ma padac,posiedzialam sobie do godziny 17 na tarasie.Chyba potrzebowalam mojej witaminki D.Teraz czuje sie wysmienicie,ale zobaczymy jak dlugo

anila fajnie, że wpadłaś :tak: wiadomo, że im bliżej godziny zero, tym więcej przygotowań;-)

karo oby te dobre samopoczucie trwało jak najdłużej ;-)

myszka czytałam, czytałam opis pod suwaczkiem, muszę go sobie po kilka razy dziennie przypominać :tak:

Ewcik ja sobie to wbilam do glowy od pierwszych tygodni i zgodnie z tym postawilam na olewcze podejscie do wszystkiego na najblizsze miesiace;-) i dalam rade, a nerwus jestem pierwsza klasa;-). To jak ja dalam rade to i Ty dasz:-)

Karo u nas dzis bylo 20' ale tyle moje co posiedzialam w oknie, a i tak chyba przesilenie mnie dopadlo bo glowa na wieczor rozbolala. Teraz pare dni chlodniej bedzie i mam nadzieje, ze zrobi sie juz cieplo, bo w sukienki bym wskoczyla letnie...ale ze sweterkiem byloby akurat;-) i luzniej niz w spodniach...
Maly juz w pozycji startowej to i wszystko mi przeszkadza...lacznie z majtkami.

Dziewczyny czy ktoras moze mi powiedziec o co chodzi z tymi centylami??? Bo za czasow Tomka to tego nie bylo;-)

Ostatnia edycja:
ja się myszko na centylach nie znam, ale to cyba jakoś podobnie jak teraz się w ciąży porównuje szacowany wymiar/wagę płodu mierząc np owwód główki, brzuszka czy kość udową - to porównują do szacunkowych na dany tydzień. To centyle to coś podobnego tylko po urodzeniu.
Tak mi się kojarzy - więcej nie wiem....

przyszłam włąśnie z SR, padam, brzuch dziś jakiś wyjątkowo ciężki:(((

reklama
Dzieki Nanu czyli nie ma co sie przejmowac;-)

Edit

Dzien dobry laseczki:-)

Kciuki za wizyty&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Jak tam staraczki, ktora kiedy testuje?

Ciezarowki jak nocka minela?

Mamuski ile razy wstawalyscie w nocy na karmienie?
Dzieciaczki zdrowe?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry