• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Siemanko!
Ja korzystam z podniesionego łożyska i staram sie nadrobić trochę zaległości w domku! Oczywiście w między czasie dużo odpoczywam, ale przyjmuje strategie podobną do strategii Myszki czyli robię coś później leże! Wczoraj zrobiłam częściowy porządek z ubraniami zimowymi. Zostawiłam już tylko po szaliczku a resztę pochowałam robiąc tym samym miejsce na chusteczki, apaszki i lżejsze czapki! Dzisiaj szykują mi sie dwa prania, ugotowane zupki z Fasolki szparagowej i zadbanie o siebie! Jutro mam wizyte na 10, więc już o 8.30 muszę wyjść z domu, więc dzisiaj wole sie ogolić i takie tam pierdoły ale z moim olbrzymim brzuszkiem zajmie mi to z dobra godzinkę!
Myszko a noc to takim pracowitym dniu minęła mi mega fajnie, tylko dwa razy wstawałam a Lili obudziła mnie po 6 mega kopniakami :)! A jaj u Ciebie?

Ewcik serdecznie polecam zakupy przez internet! Ja na razie sorawdziłam alme i Piotra i Pawła, ale wiem że Tesco też ma sklep internetowy! Takie zakupy to mega oszczędność czasu i wybierasz sobie przedział czasowy o której maja Ci je przywieź! Mi kierowca wnosi wszystko do kuchni i stawia koło lodówki, więc pozostaje mi tylko włożyć wszystko do lodówki! A i co jest ważne można płacić kartą :)!

Anila super, że odwiedziłaś forum! U Ciebie tak jak i u Karo sama końcóweczka więc trzeba sie już powoli szykować!

Kto dzisiaj wizytuje? Pamiętam, że ktoś ma wizyte ale skleroza mnie dopadła :)

Miłego dnia Kobietki :*

reklama
Zapo ja na nowe mieszkanie kupie sobie zmywarke ;-) cud techniki

Wikama u mnie noc w miare jakies glupoty mi sie snily, ale to norma :-D
ja mam wizyte na 10:30, ale po ip nie wiele pewnie mi powie wiecej;-) tyle ze ide :-D

Zapominajko gratulacje! Ja też uwielbiam to urządzenie! Super sie sprawdza, szczególnie jak są goście! A jak sie dzisiaj czujesz, odpoczełaś po nocy?

Myszko to mimo wszystko kciukasy za wizyte! Planujesz wracając od lekarza jakieś zakupy dla Maluszka? Bo ja nawet nie planuje już czy coś kupię czy nie bo to jest oczywiste! Zawsze po wizycie u lekarza odwiedzam sklep i coś kupuje i już mam prawie wszystko :)!

Mam pytanko: czy mogę używać laktatora, który kupiłam przy Wiki? Mam taki mechaniczny aventa i on ma takie gumowe (silikonowe) części i tak sie zastanawiam bo zarówno jak smoczki dziecięce po jakimś czasie sie wymienia to nie wiem czy nawet jak wygotuje to czy te elementy mogę użyć? Czy po prostu nie są popsute po przez bakterie?

Wikama musze jeszcze zakupic wanienke i nakladke na przewijak;-)
Mysle, ze jak wygotujesz to bedzie ok. Zobacz allegro az peka od uzywanych laktatorow;-) i wiecej chetnych na nie, niz na nowki...z wiadomych powodow. A tych nakladek nie daje sie wymienic? Gdyby nawet byla koniecznosc.

, więc dzisiaj wole sie ogolić i takie tam pierdoły ale z moim olbrzymim brzuszkiem zajmie mi to z dobra godzinkę!

kurcze to pochwal się tym "mega" brzuszkiem :-)

ojjj taa zmywara to zbawienie :-pjakby mój mąż zaczął normalnie myć naczynia to byśmy się za wodę nie wypłacili!!!!!

Myszka to kciuki za wizytkę &&& mało ważne, że od IP pewnie nic się nie zmieniło, ale niech gin sobie choć popatrzy :-p

a moje dziecie od wczoraj jakoś mało ruchliwe, wieczorem nawet detektor uruchomiłam, bo coś nie chciał mamusi pokopać, ale ledwo znalazłam serducho to chyba usłyszał i się uaktywnił :-) dzisiaj też narazie cisza, ale pewnie jeszcze śpi.. jak tatuś :-)

reklama
Wikama ja zamierzam używać tego samego laktatora co przy Iggym. Dokładnie go wyczyszczę i wrzucę do sterylizatora. To co mogę lub muszę wymienić - wymienię i tyle.

A w kwestii odpoczynku, to tak owszem. Troszkę odsapnęłam. Mam dziś dzień z tych "nic mi się nie chce i na nic nie mam siły"
Więc może sprzątanie i inne porządkowe sprawy zostawię na jutro. Tym bardziej, że dziś jeszcze jakieś wiercenie ma się dziać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry