• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
zgaga już uciekła :)
Zrobiłam sobie na obiad ten wyczekany żurek i o wiele mi lepiej! Na taką pogodę w sam raz!:tak:..z świeżą bułeczką..mmmmmmmmmmniam!;-)
I nie wymiotowałam po! czyli dzidzi też podpasowało ;p za to ogórek świeży z rana poszedł do Wisły :-p

Cześć

U mnie jakiś atak pesymizmu nastapił. Jakoś dzisiaj przestałam wierzyć,że mogę być w tym miesiącu w ciąży. To chyba brak słońca mnie tak nastraja.
I wszystko mnie dzisiaj wkurza jakbym już była w ciąży.
Do tego dalej mnie boli jakby owulacyjnie tylko o wiele mniej,już się nawet do tego przyzwyczaiłam i nie zwracam prawie uwagi.

Izka -gratuluje wizyty.

Martoocha- narobiłaś mi apetytu tym twarożkiem.Na szczęście mam jeden w lodówce to sobie zaraz zjem:-).

Myszka-biedaczku,współczuję Ci tych dolegliwości.Niech szybko miną.

Fuma głowa do góry! pogoda nie pomaga, wiem... ale ponoć jeszcze tylko tydzień!:)

Wikama, dzień mija leniwie i z szydełkiem:) nawet dzisiaj wagary w SR zrobiliśmy z S:) nie chciało nam się na maxa!!!

Nanu wagary???? Brzmi super, szczególnie jak razem z ukochanym ;)!

Martosia szkoda ogórka :(, ja w ciąży na kilogramy wciągam! Już nie mogę sie doczekać tych małych (chyba gruntowych) to zrobię małosolne i będę je jadła i rano i popołudniu i wieczorem a może i nawet w nocy :)! A na żurek też mam ochotę, ale wytrzymam do niedzieli wielkanocnej i wtedy pochłonęła z pól gara, hehe

Fuma nie smutkuj sie! A takie pobolewania brzuszka to może właśnie TO! U mnie tak zawsze sie zaczyna! Pobolewaniem oraz wzdęciem! Przy Wiki myślałam, że mam wzdęcie po sałatce z pomidorów z cebulką! Ale jak tak mnie trzymało dwa tygodnie to zrobiłam test i :szok:!!! Fuma będzie dobrze!!!

A ja z Wiki (chora więc siedzimy razem w domu), pisałyśmy listy do zajączka! Mąż mnie uświadomił, że zajączek spełnia marzenia a w moim wieku to już nie pora na nie tylko na chłodną kalkulacje:-D!!! A Wiki po godzinie rysowania doszła do wniosku, że klocki które chce dostać nie wyglądają jak powinny więc włączyła kompa, wydrukowała zdjęcie i stwierdziła, że teraz to zajączek sie nie pomyli :-D!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry