• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Myszko nie kracz! Jeszcze dwa tygodnie posiedz sobie w dwupaku! To dobrze dla Maluszka, więc nigdzie sie nie śpiesz! A co do prezentu dla starszego dziecka to też o tym myśle! Wszystko zależy od funduszy i zainteresowań! Może ma jakąś ulubioną grę i chciałby kolejną część! Może marzy mu sie coś do pokoju albo ps vita (ale to już bardzo drogie), może potrzebuje jakiś fajny ciuch lub kartę upominkową do jakiegoś sklepu i sam sobie wybierze :)! Te karty upominkowe to fajna sprawa bo kontrolujesz w jakim sklepie wyda pieniądze a jednocześnie jak będzie chciał coś droższego to musi sobie odłożyć no o sam może sobie wybrać prezent! Ja chciałam coś kupić Wiki od Lilianki, ale teraz bardzo dużo kasy wydamy na jej pokój i dostanie w spadku po Tatusiu xboxa do pokoju, więc nie chce przegiąć z tymi niespodziankami! Natomiast będę prosiła wszystkie Ciocie przychodzące w odwiedziny do Lili, żeby pamiętali również o Wiki :), i wtedy ewentualnie będę miała odłożone jakieś drobiazgi żeby nie czuła sie odstawiona na boczy tor!

Ewcik co u Ciebie? Jak wizyta?

Zapo moj cholerny telefon nie pokazal mi obrazka...
Ewcik rewelacja to bedzie mala princessa:-)

Wikama te karty mnie akurat sie nie podobaja, ufam mlodemu a zmuszanie do kupna w danym sklepie uwazam za bezsensowne. Xboxa ma, telefon ma ekstra do gier, xperie play, troche ponad pol roku, lapka ma, tv ma, gra nowa wyjdzie dopiero we wrzesniu...
Czytac nie bardzo, musze mu przypominac ze ma dziennie 1h czytania podrecznikow (codziennie inny) wiec pomysl Martoosi wykorzystam w lipcu na urodzinki eMkowi kupie, on te ksiazki polyka doslownie.
Kurcze no i jak na nic niewpadne to pozostanie mi isc i kupic mu sluchawki...te ktore chcial sa ponad 250 w sklepie...to jak dla mnie duzo jak za sluchawki. Ale slysze juz z dobry rok, ze w te wakacje (skonczy 16) to pojdzie popracowac i je sobie kupi...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry