• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
! A co do nazwy tego urządzenia to thermomix! Fajne urządzonko, nawet mój mąż ugotowałam by w nim obiad, ale nasze żołądki pokazały, że to absolutnie nie dla nas.

heh tak myślałam, że o nim mówisz. Ja zakupiłam niecałe 2 lata temu i jestem PRZE ZADOWOLONA :-)
to prawda tani nie jest, bo 4 tysiaki trzeba wyłożyć, ale ani razu nie żałowałam, że odmówiłam sobie nie raz ciucha a go kupiłam :-pmyślę, że dla waszych żołądków też by się coś znalazło :)

Gaga to jutro kciukasy za Ciebie!!! &&&&& ja przed genetycznym się też stresowałam, pamiętam w poczekalni myślałam, że jajko zniosę.. zresztą każde usg do jakiegoś 15-16 tc było mega stresujące, teraz już mniej, ale wcześniej nie patrzyłam w monitor dopóki gin nie powiedział, że serducho bije.

a co do pokoików, ja zamierzam najpierw łóżeczko dać do naszej sypialni, bo nie będzie mi się chciało w nocy biegać do drugiego pokoju :-p dopiero po paru miesiącach będzie drugi pokoik typowo pod malucha i tam przeniosę łóżeczko.. narazie jestem za wygodna :-p:-p

czyzby Myszke juz cosik brałoooooo? coś cicho siedzi :-)

reklama
właśnie Myszka gdzie ty?!!!!!

Ewcik
ja pamiętam o Tobie - coś spróbuję doradzić jeśli tylko wpadnę na jakiś pomysł.... Muszę tylko znaleźć wolną chwilę, dziś postawiłam na labę i szydełko - po tym weekendzie nawet przy kompie mi się siedzieć nie chce.... chyba czas zwolnić.....
Ale przejrzę zdjęcia, dziś, jutro.....
Co do kocyka to to dla Matyldy to też jest granny square tylko powiększany w nieskończoność..... właśnie robię ostatni rządek koloru, potem tylko szara ramka i finito...
Włóczkę zamawiam tu

WŁÓCZKA Elian KLASIK dużo kolorów + DRUTY GRATIS! (3111097848) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

i na ten kocyk poszło chyba już ok 14 motków....

a co do kołyski to nam się w spadku dostała.... ale mnóstwo ich w necie, myślę że znajdziesz spokojnie:)

Dzien dobry:-)

Odespalam, znow nocne spacery od 2:40 do 4:30...
U nas ladnie slonko swieci, ale zimno.

Dziewczyny &&&&&&&&&&&&& za wizyty

Gaga ja poczatkowo i zreszta nadal nie za duzo czytam i udzielam sie na kwietniu...tez mnie dobijaly takie wiesci, a nie wiedziec czemu sciagaly takie dramatyczne wiesci ze wszystkich miesiecy i nie tylko...uciekalam z watku. Tak samo
z CPP...egoistyczne, ale pewnie dziewczyny rozumieja.
Najlepiej unikac, jak Cie przytlaczaja takie wiesci zrob przerwe na watku.

myszka pewnie i tak bym się stresowała. Te posty mnie faktycznie zestresowały, ale taka m.in. rola forum. Ja egoistycznie uznałam, że limit pecha został wyczerpany. Ale i tak się denerwuję i pewnie do jutra nic tego nie zmieni.
A juz nam narobiłaś "smaka" tym późnym pojawieniem się dziś na forum.

Zapo tu u nas to tak cichutko, ze moglabym po dworzu spacerowac;-) ale zimno i wialo, wiec lazilam po kuchni (spora ma 16mkw) przedpokoj tez dobry bo dlugi i tak w kolko:-D

Gaga juz bym najchetniej poszla rodzic;-)

U nas nastala pora na inicjatywe spoleczna i zewszad sasiedzi nas obdarowuja drobiazgami dla malego...milutkie i eM jest w szoku, bo niemcy sa cholernie zimni i egoistyczni...fakt to nie niemieccy sasiedzi nas odwiedzaja, ale z tymi M nie bardzo rozmawia. Co mnie wcale nie dziwi, woli pomoc w wypelnianiu papierow obcokrajowcom.

reklama
nanu a jaki wymiar już ma pled? nie wiem, czy dam radę z tym kocykiem :confused: a masz może jakieś łatwe i zrozumiałe dla laika :-D tutoriale do czapeczek dla dziewczynek, takich w miarę przewiewnych na koniec lata/jesień? i jakieś opaski?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry