Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Niestety ciąża obumarła w 10tyg.
Dzięki za wsparcie.
Znikam na parę dni. Odezwę się jak ochłonę.

Mi odszedł czop z Iggym, ale nie pamiętam czy był podbarwiony. Po jakimś niecałym tygodniu odeszły mi wody, a skurcze dopiero potem się zaczęły.Dziewczyny wpadam tylko zapytac czy ktorejs przed porodem odszedl czop?Bo bylam niedawno na ubikacji i odeszlo dosyc duzo przezroczystej galaretki,dzwonilam do poloznej juz,mam sie nieprzejmowac i czekac az sie skurcze zaczna.Mowila ze zazwyczaj jak czop odchodzi to jest zabarwiony a ze u mnie byl przezroczysty moze reszta jeszcze wolno odchodzic.Ale wiecie moze kiedy sie moge spodziewac pierwszych skurczy?
Gaga kciuki za wizyte&&&&&&&&&&&&&&&&
Dziewczyny, jednak troszkę się wystraszyłam bo znalazłam artykuł o nieregularnym kształcie pęcherzyka ciążowego.. no i oczywiście się zestresowałam tak że mi aż gorąco się zrobiło.. Podobno jak pęcherzyk nie jest okrągły to jest duże prawdopodobieństwo poronienia.. Dużo jest artykułów o tej tematyce.. ale jak wpisze się w wyszukiwarkę usg 10 tydz. to większość pęcherzyków nie jest okrągła..a ścianki czasami troszkę rozmazane miejscami..
Czy wy coś wiecie na ten temat?