• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
No ja generalnie czuję się super:)
nudności oraz wymioty praktycznie zanikły:tak:. Teraz już tylko czuję się 'słabo'- jak szybko wstanę robią mi się mroczki przed oczami..ale wiem że to normalne. Dodatkowo czytałam,że ilość krwi u mnie wzrasta stąd wszystkie organy muszą wydajniej i silniej pracować..-to też jest obciążenie..
Muszę pilnować żeby często jeść.. myślę że po miesiącu codziennego rzygania organizm mógł się trochę rozregulować..

no i czekam na poniedziałkowa wizytę USG:tak:, a we wtorek wizyta u mojego ginka (tego ukochanego).

Cześć dziewczynki, nawet nie próbuję nadrobić bo jak Was znam naskrobałyście kilkanaście stron i znowu poprzesuwałyście suwaczki. Myszka widzę na finiszu ale jeszcze się kula :-) czy komuś się urodziło jakieś dzieciątko?? Proszę o krótkie streszczenie :-)
My ogarniamy się po wizycie u rodziców, muszę dojść do ładu z synkiem. Tam był lulany cały czas i troszkę mi marudzi. W sumie daje się położyć w łóżeczku i grzecznie leży ale potrzebuje widowni i płacze gdy tylko próbuję wyjść z pokoju. Teraz zasnął po jedzonku więc szybko ogarnęłam chatę i zrobiłam obiad. Ale dzisiaj mamy prawdziwy sukces- 9 godzin snu w nocy :szok: Urosło się dziecku ostatnio, dzisiaj pochowałam wszystkie ciuszki na 56,62 oraz 0-3 miesiąca bo nie mógł w nich wyprostować nóżek. Wklejam fotki i pozdrawiam
IMAG0186.jpgIMAG0191.jpgIMAG0184.jpg

Załączniki

• IMAG0186.jpg
    IMAG0186.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 51
  • IMAG0191.jpg
    IMAG0191.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 53
  • IMAG0184.jpg
    IMAG0184.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 52
no Zapo pędzi jak torpeda!!! :D

Myszko
! jeszcze troszkę musisz wytrzymać, jak Paul zechce to raz dwa i będziesz go tulić:))))

marta-l ale Wojtuś już duży! suuuuper:))))) fajnie że zajrzałaś:)

Matko kochana Martusia skończyła już 12 tydzień? :szok:

A my zmieniliśmy mleczko z Gerbera na Bebiko i problemy z kupką jak ręką odjął. Codziennie rano idzie łatwo i z uśmiechem na buzi. Wojtek jest pogodniejszy, ciągle się śmieje. I zauważyłam, że nie ma już takiego wzdętego brzuszka, w sumie zawsze puszczał dużo bączków ale teraz akustycznie są o wiele mocniejsze :-D

hehe to se pogadałam o kupie...

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry