myszka2829
Fanka BB :)
Wikama no musisz sie oszczedzac, kciuki zaciskamy&&&&&&&&& bedzie dobrze:*
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jestem po wizycie!!! Lilianka waży ok 997 gram! Wierci sie niemiłosiernie czyli moja druga córcia też z ADHD
! Jest cała i zdrowa! Trochę nieciekawie wygląda moja blizna po cesarce i dlatego mnie boli to podbrzusze. Grubość ściany macicy w tym miejscu to 0,13 mm! Mam trzy razy dziennie sie kłaść na godzinkę, zakaz noszenia oraz schylania się.
Ewcik ja uważam, że powinnaś to sprawdzić! Bez paniki bo lekarz jakby podejrzewał że jest coś nie tak to by powiedział bo im wcześniej wykryte zaburzenie tym lepiej! Ale z racji nerwów ile Cię to kosztowało, lepiej już wiecej sie nie martw tylko skonsultuj z innym lekarzem! Trzymam za Was kciuki!!!!
!

. Pamiętaj że jakiegokolwiek żele intymne zabijają plemniki (dowiedziałam się tego 2 miesiące temu
).
;-). Więc musicie się chyba zrelaksować i nie myśleć o tym 'kiedy to będzie TO'. (alez ja doświadczona i mądra jestem
).