• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Zapominajko M juz biedny bo mowi caly czas go wykorzystuje,jeszcze rano go dzisiaj wykorzystalam ale jutro niech najpierw sprawdza dlaczego mnie tak szczypie i swedzi w pochwie
Suana no nigdy niewiadomo,moze mnie jeszcze Myszka wyprzedzi
Izka super ze masz takie warunki w szpitalu,zawsze to jakis kompfort.Zobaczysz poobserwuja cie i wypuszcza i bedzie wszystko.Trzymamy dalej kciuki&&&&&&&
Martoocha ja ostatnie dni nic juz nieplanowalam bo bylam pewna ze wyladuje w szpitalu,ale chyba od poniedzialku zaczne cos planowac zeby niezwariowac

reklama
Zapo wiem co mialas na mysli, ale smiesznie to zabrzmialo:-D

Karo jeszcze nas Zapo wyprzedzi;-) powodzonka jutro na wizycie, moze sie obtarlas przy przyspieszaniu najpierw post a tu tyle dobrego teraz;-)
Ja dzisiaj biore drugi czopek to jak moj sie nie ruszy to chyba sie rzuce na niego:-D a moze to jego plan:sorry:tylko ja malo kumata??:-D

Torbiel to Ty masz w głowie:rofl2:;-).
Koniecznie sprawdź wynik za 2 dni..ale taki wysoki wynik na początku bardzo dobry znak!
Ja miałam w dniu @ coś ok. 60 betki..

Gratuluję! :)))

Martula no zastanawia mnie właśnie czemu ona taka wysoka. Mam 3tc4d i 220! Kolejne badania dopiero w poniedziałek, bo chcę zrobić w tym samym laboratorium, a w niedzielę jest nieczynne.

reklama
26dc, okres powinien być niedziela-poniedziałek. Wydaje mi się,że jakoś wcześniej miałam owulację, bo rozciągliwy śluz był 11 i 15 dc. Pierwszy cykl biorę Euthyrox na tarczycę i może to pomogło.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry