myszka2829
Fanka BB :)
Martoos mamy wspolny pokoik jednoosobowy przy samej dyzurce. M musial jechac do domku, bo tylko pokrywaja koszty pobytu jednej osoby. Jutro rano przyjedzie to pojde spac, bo dzis na 100% nie usne.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Hej,
I w dodatku @ dzisiaj dostałam,ledwo żyję .
Od Zapo; )
Jesteśmy osobno. Matylda jest cudowna, zdrowiutka i pięknie ciągnie cycka. Pozdrawiam
![]()
A my w szpitalu...polozna tak sie zaopiekowala pepuszkiem, ze zaczal smierdziec i sie paprac. Maly dzis przeokropnie plakal, wiec polecielismy do lekarza...a ta jak dojrzala pepek usunela kikut zdezynfekowala, pobrali krew i biegiem do szpitala bo maly ma ponad norme leukocytow. Podejrzewala zakazenie.
W szpitalu splakalam sie jak bobr, teraz byla doktor i uspokoila mnie, ze leukocytow ma 19 000, a norma jest do 21tys, CPR ma 0,00 wiec poki co infekcji nie widac, ale zostajemy w szpitalu minimum 2 dni na obserwacji.
DZIEWCZYNY PATRZCIE NA RECE POLOZNYM CO ROBIA!!!
Ta nasza przemyla pepek paleczka z woda kranowka...no i narobila burdelu.
Jak tylko wyjdziemy ze szpitala bedziemy ja raportowac...
Czemu ciagle trafiamy na partaczy??
Ewcik co u Ciebie? Obawy minęły: sukieneczka dla Małej kupiona?
już nie mogę się doczekać!!!!a ja dzisiaj mam totalny kryzys, az się rano mężowi popłakałam.. wiecie, chciałabym żeby już była końcówka, a nie ciągłe nerwy, stres.. jak budziłam się w nocy brzuch był cały czas jakiś taki napięty, od rana jeździ mi po flakach, już mnie 3 razy przegoniło i jakoś dół brzucha pobolewa, niedobrze mi i w ogole do dupyyyyy.. mam nadzieje, że to nie jakiś wirus :/ dobrze, że dzisiaj wizytę mam.. ale do 15stej jeszcze daleko :/
wypiłam już mięte, gorzką herbatę i dalej dupa.. zjadłam kawałeczek tosta i ide dalej leżeć..
!!!! A co do infekcji to kurcze nieciekawie bo już długo sie ciągnie! Mam nadzieje, że lekarz coś zaradzi na to, ja ze swojej strony za bardzo nie pomogę bo nigdy nie miałam żadnych problemów ze strony układu moczowego, wiem tylko tyle ze dobrze robi jedzenie zurawiny a do podmywania polecam lactacyd femina na podrażnienia i upławy! On ma niskie ph i przy jakiejś małej liczbie bakterii super sobie radzi!