• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Martoocha super wieści! Fotki nie blakną! Mam Wiki w ramce, a to było 7 i pól roku temu... Ale ten czas leci!

Karo śliczna Różyczka! Fajnie ze sie odzywasz! Jak sie czujesz, jak Malutka ze spaniem i jedzonkiem i co najważniejsze ze zdrówkiem? Ja też w to niewierze ze już niebawem Lilka będzie po tej stronie brzucha :)!

Ewikewik no to kciukasy zaciśnięte, żeby staranka były owocne! No i oczywiście fluidki dla Ciebie, Fumy i innych staraczek: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!

Myszko,Nanu chyba będę wykorzystywać Wasze pomysły ma gotowanie na cały tydzień! A czy można np. zamrozić pulpety czy kotlety mielone czy jakies przetworzone mięso????

Marcela kciuki za usg! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&! Będzie dobrze :)!

Ewcik co u Ciebie? Martwię się!

Czy wiecie co u ona-to-ma? Urodziła już?

Ostatnia edycja:
Wikama oczywiscie ze mozna :-) ja np gotuje sosy z mieskiem, kotlety schabowe, sznycle... mielonych nie mrozilam, bo to akurat szybki obiad;-) pulpetow u mnie nie bardzo chca jesc:-D wiec tez nie robilam, ale mysle ze mozna przeciez robisz w sosie;-) ja wkladam wszystko razem do pojemnikow ale ostatnio nasz administrator mi podpowiedzial, ze jak wloze do woreczkow (razem z sosem) to zaoszczedze miejsca w zamrazarce;-) jeszcze nie probowalam, ale mam zamiar dzis zakupic te woreczki i zamrozic :-).
Wg mnie gotowanie na tydzien raz jest tansze (mniej energii i kasy na zakupy, bo zawsze jak ide po mieso to i wezme "smieci" niepotrzebne), dwa wygodniejsze zwlaszcza przy noworodku czy niemowlaku, trzy jak jest piekna pogoda to nie sterczysz w kuchni tylko korzystasz ze spacerow... a obiad w domu gotowy;-) (ja zawsze obieram ziemniaki zostawiam w garnku juz osolone jak wracam tylko wlaczam i juz, surowke tez wstawiam do lodowki i z glowy... i jak znalazl mam wsio ready to go:-D)

Marcela ogromne kciuki &&&&&&&&&&& zobaczysz wieczorem będziesz nam tu relacje zdawac cała w skowronkach :-)

Ewik za staranka &&&&& i oczywiście fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:-)

Martus gratulacje wizyty, oprawiaj, oprawiaj, ja po narodzinach młodego też mam wizję na ramki :-p

Wikama, Myszka chyba skorzystam z tego mrożenia.. zawsze się zastanawiałam czy to dobre takie odmrażane? nie zmienia jakoś zmaku to mięsko? Nigdy tak nie zamrażałam hmmm

IMG_2989.jpg

Moja duma, największe szczęście, dar od losu...
Malutka waży ok.380g, pomiary ma parę dni młodsze niż wiek dziecka-ale lekarz mówi że są w normie (różnica max.4dni).
Mam troszkę więcej jeść-zalecenie lekarza (szczególnie na noc:-p)- bo z rana glukoza 64..
Jutro idę do internisty bo FT4 na granicy normy i nie wiadomo, czy nie będę musiała brać eurytrydoxu (czy jakoś tak..).

W każdym razie wymarzone USG... dziękuje bardzo za kciuki i ciepłe słowa:*

Załączniki

• IMG_2989.jpg
    IMG_2989.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 59
  • IMG_2989.jpg
    IMG_2989.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 57
hej dziewczynki

nie było mnie kilka dni, bo brat mojego M z rodziną przyjechali z Niemiec do Polski i w zasadzie ostatnie 3 dni spędziliśmy z nimi. WYbaczcie, że nie odpiszę każdej z Was personalnie, ale lecę poczytać, co u Was:tak: mam nadzieję, ze same dobre wieści..

acha, wczoraj kupiliśmy wózek używany Mutsy-jestem bardzo zadowolona, że mam to już głowy

reklama
Martoocha ja sie nie znam na wynikach związanych z tarczycą, ale ważne żeby pójść do lekarza! A Dzidziulinka przepiękna :)! Bardzo słodkie foteczki, Malutka ślicznie pozuje i machala pewnie do Mamusi :)!

Izuś ja to mięsa nigdy nie mrozilam smażonego, natomiast mrozilam np rybę po grecku, bigos (w sumie tez z mięsem), chleb, ciasto kruche np z truskawkami! I wszystko było bardzo dobre! A ryba nawet lepsza :)! Muszę zacząć coś przygotowywać, to jak będę w szpitalu to rodzinie sie przyda :)!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry