• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Izka- kciuki zawsze zaciśnięte! Ta twoja szyjka to nie puści do 40tc z takimi kciukami:tak:.

Stresik spowodowany wizytą już jest.. jutro od 10:00 proszę o kciuki..

Karo- szybko ta @ przyszła- a do lekarza może mimo wszystko pojedz?

No..te focie maluchów są BOSKIE!!!

Ciekawe co tam u Gagi..

reklama
Martus nie bede taka zachłanna, od 38 tc może już puszczać :-p to jutro trzymamy od rana za Ciebie i kruszynkę :-)

Ewcik też coś się nie odzywa, miała chyba jechać po wózek jak dobrze kojarzę i ją wessało..

a i oto chciałam się pochwalić, że naszła mnie wena i dla świętego spokoju spakowałam już torbę :-) zostało mi wrzucić tylko kosmetyczkę i stanik do karmienia (jak już go kupię :-p)

michalina w ostatniej ciąży własnie na usg gen dowiedziałam się, że ciąża obumarła dlatego tak strasznie sie denerwuję i obawiam tego badania, mimo, że wiem, że nie powinnam sie denerwować. Ale czasami jest ciężko. Zaszliśmy już dalej niz ostatnio bo w 9 tc było wszystko ok ale mimo wszystko strach jest ogromny, a nadzieja na szczęśliwą ciążę z każdym dniem większa. Jestem umówiona do bardzo dobrego specjalisty na 12.06 na usg ale musze zrobić jeszcze w przyszłym tyg. (04.06 będzie 11tc+4) dla własnego spokoju.

Już jutro masz badanie, będę trzymać kciuki. Ja też jestem z wawy i w końcu idę 14 czerwca na prenatalne. Ja będę robiła w multi-med na waryńskiego. Dostałam skierowanie od lekarza prowadzącego, więc za darmo mi zrobią, to będzie 11 tc+ 5 dni - mam nadzieję, że to nie za wcześnie......
O której masz jutro USG? Będę trzymała mocno kciuki!!!!

michalina kciuki sie przydadzą - dziękuję :) usg mam o 18:15...
a u Ciebie chyba nie będzie za wcześnie, to badanie robi sie między 11 a 13+6 tc, więc będziesz w dobrym przedziale :)

Karo nie martw sie wszystko z wizyta bedzie ok ;-) ja jeszcze @ nie dostalam...

Martoos Izka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizyty ;-)
Izka oj jeszcze bedziesz marudzic jak Nanu... kiedy sie zacznie;-)

Wikama ta torebunia cudna:-)

Nanu, Danutaski rozkoszne maluchy:* Danutaski po kim Ninka ma tak cudne oczeta??

a u nas... maly Glodomorek wieczorami daje koncerty... z glodu:szok:... 180 na noc juz mu nie wystarcza i musimy dorabiac, w ciagu dnia niezcierpi jak my jemy... on tez musi:-D

a to moje Skarby :-D
DSCF0370.jpg
edit....
wcielo mi zdjecie :-D

Załączniki

• DSCF0370.jpg
    DSCF0370.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 60
Ostatnia edycja:
Hej Piękne!

Dziewczyny śliczne te Wasze Maluszki!

Zapo jak u Ciebie sytuacja na polu bitwy ;)!

Karo karmisz piersią? Jak tak to bardzo szybko cioteczka przyszła, jak nie to i tak szybko ale jest to możliwe!

Kciuki za wizyty zaciśnięte!!!!! Dzisiaj za Izę, jutro za Martooche i Marcele! Także przez dwa dni nic robić nie będę tylko będę trzymała kciuki :)!

Iza torba spakowana i tak powinno być! Im dalej tym mniej sie chce... Miałam torbę spakowaną ale zrobiło sie ciepło i wyjełsm z niej szlafrok, koszule nocne, poźniej stanik i tak znowu będę musiała przejrzeć ją od początku... Ach.... A co do Wiki, to kurcze już sama niewiem co z nią zrobić! Ma tak silny katar, że nie poszła jeszcze do szkoły i zastanawiam sie czy to nie jakiś bakteryjny :/! I chyba dam jej antybiotyk bo to choróbsko trwa już za długo i męczy mi dziecko!

Ewcik co u Ciebie?

Dziewczyny co sądzicie o pobraniu krwi pępowinowej? Moja lekarka mówi ze to jak polisa na życia, a ja mam mieszane uczucie!

My juz po zakupach i wizycie w kosciele.Wszystko zalatwione teraz tylko musze to wyslac do mamy a mama musi do kosciola zaniesc i trzeba czekac co ksiadz powie
Wikama tak ja karmie tylko i wylacznie piersia ale juz sama niewiem czy to @ bo plamienie ustalo i bol pomimo ze niewzielam nospy tez zelzal.Boje sie ze znowu cos nie tak ze plamie,no nic jutro o 10.30 mam wizyte to sie dowiem cos wiecej
Izka za wizyte dzisiaj ale nic sie niemart bedzie wszystko ok.Ja mialam problemy z szyjka od 20tyg a urodzilam po terminie po masazu szyjki.Pilam od 36tyg herbate z lisci malin i niebralam magnezu,nospy,kompletnie nic a i tak sie nic niechcialo ruszyc.Takze jestem pewna ze ty podobny okaz jak ja jestes.Ja rowniez soakowalam torbe w 31tyg
Marcela i Martoocha &&&&&&&&&&&&&za wizyty jutro.Czekamy na relacje

Ostatnia edycja:
reklama
Karo możliwe, że masz takie plamienia które wcale nie są właściwym okresem tylko zapowiadają początek zmian hormonalnych w organiźmie, a może to już! Są kobietki które mega szybko mają owu i miesiączkę po porodzie! Mam dwa przykłady swoich bliskich koleżanek z których obie karmiły piersią i obie dowiedziały sie, że są w trzecim miesiącu kolejnej ciąży będąc niespełna 6 miesiący po pierwszym porodzie!

Myszko hahaha! Ale super fota!!!! :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry