• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ewcik jaki napis na koszulce? bo jak się kliknie w linka to jest odnośnik tylko do głównej strony, przynajmniej u mnie tak wyskakuje :-p ja kiedyś zamówiłam mężowemu taką images.jpeg ale tak leży w szafie, leży i nawet o niej zapomniałam.. a kiedys się na niego wydarłam, że nic nie wie, że wszystko ja musze decydować, on w pewnym momencie wyszedł z pokoju co mnie jeszcze bardziej wnerwiło, wraca ubrany w tą koszulkę i mówi PATRZ :-p haha uwierzcie złość mi przeszła :-)

a imię hmmm odwieczny problem :-p mi się wydawało, że dla dziewczynki byłoby mi łatwiej wybrać, ale chyba mi się tylko wydawało :-) te co napisałaś bardzo ładme, mi się też Kaja z takich krótkich podoba :)

Załączniki

• images.jpeg
    images.jpeg
    4,9 KB · Wyświetleń: 44
reklama
Izuś dziękuje! Moze tez stworze takie arcydzieło! Z tym ze nie ma farb a chodzić i kupować to już nie mam siły :/!

Ewcik imiona śliczne! Tylko mi sie zawsze wydawało ze jak krótkie nazwisko to długie imię :/! No ale szczerze powiedziawszy to dla mnie nie ma to znaczenia jakie dlugie jedt nazwisko, imię musi Ci sie podobać i tyle! Jak ja wybierałam to nie byłam długo pewna ale usiadłam sobie z kalendarzem imion i jak czytałam to przy imieniu Liliana ciepło zrobiło mi na serduszku i stwierdziłam ze to właśnie to imię! Tez tak bedziesz miała jak nie przy czytaniu imion to gdy zobaczysz córeczkę! Wiec bez nacisku! Termin mam na 04.07 :)! Zostały mi równo 3 tygodnie :)!

Zapominajko nasze Staraczki ostatnio rozgladaly sie za bocianami i zobaczyły całe rodzinki :):):)!

izka z napisem " p*dolę, nie robię ":-D

zapo mojemu M też najbardziej Pola, choć mam wrażenie, że ostatnio coraz bardziej popularne.. Marcelek za to chodzi i mówi, ze dzidzia będzie Igusia hehe

Ewcik Pola bardzo ladnie imie
Izka jakie super literki,naprawde super pomysl.My mamy na drzwiach ale dostalismy je od znajomych jako prezent
Myszka super ze z mieszkankiem sie udalo.A bylas jeszcze na tym U4 i tej szczepionce?
Wikama 04.07 juz niedlugo.Od znajomego dziewczyna ma jutro cesarke bo maly sie nie odwrocil.Czekamy juz z niecierpliwoscia

Emily dzisiaj dwa miesiace.Jak ten czas leci.Z tej okazji byla u nas dzisiaj ostatni raz polozna.Mala wazy 5200g,nastepne wazenie bedzie dopiero na U4(bilansie) w sierpniu.Fajny byl ten czas z polozna.Za miesiac dokladnie bedziemy miec chrzciny.Juz sie ciesze na urlopik u mamy

czesc kochane :)
wczoraj pierwszy raz doświadczyłam 'ciążowych nastrojów'.. ryczałam, dąsałam się i smuciłam i MARTWIŁAM cały dzień.. praktycznie bez powodu.. fakt malutka b.mało się ruszała-ale na dopplerze jej słuchałam (dziś już pięknie się rusza:tak:).
Dzisiaj czuję się super! trochę mnie głowa boli- więc na jutro wzięłam sobie urlop.
Chciałam Wam pokazać koszulkę, którą najchętniej nosiłabym NON STOP!
1.jpg

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 52
cześć

Martoocha- koszulka bombowa:-D:-D:-D. Uśmiałam się.

Hihi, dziewczyny, przed chwilą do nas zadzwonił telefon,Mój odebrał a tam jakaś miła pani chciała go zaprosić na badania diagnozujące prostatę.Żebyście widziały jego minę.Bardzo się zdziwił i zapytał " a skąd pani wie,że coś u mnie nie tak z prostatą"? Pani powiedziała ,ze to się okaże po badaniu.
Kobieta pewnie do wszystkich dzwoni a Mój przez chwilę myślał ,ze specjalnie go namierzyli.:-D:-D:-D:-D.Jeszcze ją przekonywał ,że u niego wszystko działa.

Ewcik -ładne te imiona ,które podałaś/ Mi się chyba najbardziej podoba Iga.

Zapominajko- nie wiem jak inne staraczki ale ja działam.A w przerwach od Działań, korzystam z pogody.

Fuma ale sie uśmiałam :)! Mężczyźni wszystko od razu biorą do siebie! Już sobie wyobraziłam minę mojego męża!

Zapo, Karo czas leci bardzo szybko! Jak szalony :)! Już nie mogę sie Lilianki doczekać!

Ewcik dobry tekst ma ta koszulka ! Ja tez taką sobie sprawie!

Martoocha tez mam alergie na ręce wedrujace na mój brzuch i na tekst: pokaz brzuszek! Grrr.... Mam ochotę wtedy powiedzieć: a Ty co mi pokażesz? Bo ja najchętniej popatrzylabym na .... ;)!

Ona to ma co u Was?

Ja jutro wizytuje! Poproszę o kciukasy!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry