Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
- i potem powoli jak już maluchy się urodzą;-).
)- więc brak motywacji na wyjście
.niech leci szyko- i potem powoli jak już maluchy się urodzą;-).
Ja na dziś wzięłam urlop i zamierzam się oszczędzać, z resztą w tym miesiącu z kasą krucho (czemu zawsze w czerwcu jest tyle urodzin i imienin)- więc brak motywacji na wyjście
Pewnie troszkę się poopalam na balkonie i poczytam książę.
Od wczoraj mamy nową telewizję i internet Vectra- super sprawa..ponad 30 kanałów HD- przydadzą się jak już pójdę na zwolnienie..
Pola bardzo fajne imie i wciąż nie w pierwszej 10 najbardziej popularnych (ja tych unikam jak ognia-mimo że niektóre BARDZO mi się podobają, np: Zofia): Popularne imiona nadawane w Warszawie - imię dla chłopca i dla dziewczynki
U nas rodzicom spodobała się Stella i już 'przyjęła' się. Pasuje też bardzo do nazwiska, co może być ważne jak mała postanowi zostać projektantką mody, lub sławną pisarką;-)
A! pobilam dziś życiowy rekord na wadze.. 65,2.
Wikama, co planujesz jeszcze zrobić przed porodem? masz jakąś listę?
Stella super, bardzo unikatowe imię!! ja też nie chcę, zeby imię było popularneEwcik- a co się dzieje? coś sprawiło że dziś masz gorszy nastrój?
Cześć baby;
Ewcik a klapsa chcesz? Co to za podłe nastroje?!
jakoś tego typu myśli mi umysł przyćmiewają od kilku dni..