A o to i fotka z mych wakacji
wyrąbka na wszystko
hehhe Malgonia miała być Italia, żebyś wiedziała ale doszliśmy do wniosku, że tam za dużo ludu, a ja potrzebowałam wyciszenia i spokoju bo mnie już wszystko dobijało i jeszcze ten brak kreski..........także sama byłam zaskoczona totalnie, bo jeszcze 2 dni wcześniej badałam sobie szyjkę, która zawędrowała na sam dół i zaczęła się otwierać także byłam pewna @, a tu taki psikus mi los zafundował....
Nanulika ale rośnie ta twoja śliczność
Karo żebyś wiedziała do Chorwacji

życie płata figle, a jeszcze przed samym wyjazdem robiłam test i ja widziałam cień kreski ale pobiegłam do kuzynki żeby popatrzyła i ona mi mówi nie ma tej kreski, więc pukłam się w pałę i spakowałam......ze słowem na ustach a mam wszystko w d......
Myszko nie było mnie jeszcze rok temu masz rację, ale teraz już wiem o co chodzi z berkiem

Izka miałaś przeboje, no ale największe szczęście już się pewnie uśmiecha do Ciebie...a na lody idziemy dokładnie
Kobitka łap fluidki wysyłam......i wszystkim staraczką też..........
Michalinka piękne imię zawsze marzyłam tak córeczkę ochrzcić i Oliwka jakby przeżyła miała mieć na imię Wiktoria.........a tak miała tak na drugie........i wierze, że jeszcze będę tuliła moje "zwycięstwo" w ramionach i zawsze mi się kojarzy z tą piosenką
dzem - Sen o Victorii - YouTube
Staraczki do pracy i dziękuję wszystkim za gratulację mam nadzieję tam głęboko w sercu, że może w końcu będę ziemską mamą....
.w końcu aniołki nie odchodzą tylko zmieniają czas swego przyjścia...