• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Testy owu poki co raczej negatywne, spodziewana owu - jutro lub pojutrze. moze dzis podzialamy... ostatnio jakos nie mam humoru, nie wszystko sie uklada tak, jakbyn chciala... no nic, zobaczymy. Ale super Eska, ze Tobie sie udalo, pewnie co wizyta to stres bedzie, ale byle do przodu :))) teraz musi byc wszystko dobrze :)

Neta slonce no tak to juz jest w tym zyciu, ze czesciej wychodzi niewypal z planow niz po naszej mysli... ale w sumie gdyby wszystko bylo jakbysmy chcialy to byloby nudno... niesadzisz??
Glowa do gory po gorszych dniach nastepuja te lepsze... dzieki tym zlym potrafimy docenic te dobre chwile:-)

Eska spokojnie daj sie gince zrelaksowac zanim zaczniesz ja nachodzic ;-) :-D

dokładnie ewikewik ma rację, myszko tylko ona mi powiedziała,że mam natychmiast przyjechać jak ujrze 2 kreski i 2 bety pod rząd zrobię......
Neta stres jak fiks to prawda ale co nas nie zabije to nas wzmocni, a z tymi planami fakt dziewczyny bywa różnie dlatego ja też już od kwietnia nic nie planuje bo rozczarowania są potem ogromne...Neta zmykaj do białej groty!!!!!
Taka tu dziś cisza, że chyba wszystkie ciężko pracują - trzymam kciuki!!!!

Ostatnia edycja:
Neta, ja czekam na @. Jakoś nie wierzę, że tym razem się udało, solidnie boli mnie już brzuch jak na @, nerwowa jestem jak przed i apetyt mam nieziemski - typowo jak przed @. No niech formalnościom stanie się zadość i jak w niedzielę @ nie przyjdzie zatestuję, a co. Nie wiem co zrobić potem, bo jedziemy na urlop - Gatto w Twoje strony, i gdybyśmy się starali w następnym cyklu a by się udało, akurat początek byłby na wyjeżdzie a ja muszę wziąć leki, zastrzyki Clexane (to się da załatwić), ale chodzenie i zwiedzanie cały dzień nie sprzyja zagnieżdżeniu. A gdybym zaczęła plamić to chyba zawał murowany ze strachu. A w dodatku - to dla mnie była masakra - szukanie toalet , naprawdę bardzo poważny problem, a na początku ciąży latałam co godzinę, to był mój najwcześniejszy objaw. Na razie czekam do niedzieli/poniedziałku, aż przyjdzie albo i nie @.

reklama
Dziewczynki beta 2875 to chyba dobrze!!!!!
Malgonia jedź i niech się dzieje co ma się dziać ja tak zrobiłam i widzisz d... moczyłam w wodzie i wszystko, może to lepiej czasami odreagować i zapomnieć o wszystkim.....

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry