• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
hej,

Eska gratuluje!!!! pisalam, ze jestes ostatnia szansa :-D i prosze!

Dziewczynki pozwole sobie wkleic tutaj info, tym, ktorzy pamietaja nasza Ani@k:-D

Ani@k urodziła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Synek ur.sie dzis o 11:55, wazy 3200, 53cm, poród sn.

reklama
Malgonia to kciuki trzymam, zeby @ nie przyszla :)

Eska betka piekna, gratulacje!

A ja juz sie pogubilam i zupelnie swojego organizmu nie rozumiem. Nie wiem czy jestem juz po owu, czy przed?? Testy byly ok, ale skonczyly mi sie stare a nowe zupelnie nie wychodza. Do tego ostatnie dwa cykle mialam na clo, ten jest bez i nie mam pojecia czy organizm wrocil do swojego stalego trybu 34 dniowych cykli czy moze po tym clo owu byla wczesniej? Po sluzie tez nie wyczytam bo po poronieniu mam go tyle co kot na plakal, choc w tym cyklu zaczelam wspomagac sie wiesiolkiem. M w dodatku niedysponowany wiec najblizsze dni juz spisane na straty.
A ostatnio dowiedzialam sie ze moja siostra jest w ciazy, siostra mojego M tez..a my?? Jednym slowem kaszana u mnie ostatnio straszna :)

Ech Suana :-( ja się dwa dni temu dowiedziałam, że moja koleżanka, matka 1,5 rocznego dziecka jest w ciąży. Oczywiście nie chciała, zrobili to tylko raz i była pewna, że było "bezpiecznie" i bach - są dwie kreski:szok: Niby się cieszy, ale ,mówi, że nie chciała, że nie teraz.... a ja???? no tak to jest...

Przyszłam się tu do Was ogrzać, mogę?
Dobrze tak poczytać dobre nowiny tych którym się udało... Właśnie Eska gratuluję :tak:

Ja mam dziś straszny zjazd emocjonalny. Nie wiem co się ze mną dzieje. Ciągle myślę co by było gdyby. Bez sensu wiem doskonale, ale nie potrafię się opanować. STRASZNIE mi źle.
Straciłam dziecko nie tak dawno, dziecko o które staraliśmy się długie lata, czy mam jeszcze szansę??? Lekarz mówi, że jak najbardziej, że udało się teraz - uda się znowu. A czy ja w to wierzę? Najczęściej tak. Ale teraz nie :sad:. Chyba muszę się z tym przespać.
Proszę powiedzcie, że będzie dobrze...

Kitka loooo matuluuuuu alez sie ciesze :-))))))))) a ja na Bocku sie nowych fotkow domagalam :-D
pewnie i beda na dniach :-) ale mi sie micha jarzy... o kurcze:-)

Ani@k przeogromne gratulacje i wycmokac mi tam malego od stopek po sam czubek glowki :-* extra od ciotuni :-)

Celta witaj w naszym gronie, swiatelko dla Twojego Malenstwa
[*]
jak to nie wierzysz, ze sie uda????????? musi sie udac i nie ma innej opcji:-) mielismy tu dwie takie co im sie juz znudzily proby i sie poddaly... i co?? jedna urodzila dzisiaj, a druga miesiac temu :-D. Mamy tez nasza Danutaski, ktora jak zaczela plamic juz sie nam szykowala na zabieg... a teraz "Ten Zabieg" ma na imie Ninka i ma przecudne oczeta i 10 miesiecy :-D
Bedzie ciezko, beda mysli wracaly... ale z czasem nauczysz sie z nimi zyc... tak jak my wszystkie tutaj. Da sie, bo skoro nam sie udalo to czemu Tobie mialoby sie nie udac???

reklama
Gatto przekaz Ani@k wielkie gratulacje.w koncu sie doczekala swojego szczescia.Gatto a pozatym co u was? Jak Gattinka?
Eska no super betka.kurcze zaraz taka wysoka a moze to blizniaki? Ja mialam w 42 dniu cyklu bete 30.potem jakos 200po tyg.takze byl maly przyrost, juz myslalam ze ciaza pozamaciczna czy cos a tu zobacz krolewna juz 4miesiace.takze wszystko bedzie dobrze.
Malgonia czekamy na jutrzejsze testowanko.Kciuki zacisniete
Marcela co u ciebie? Dawno cie niebylo
Martoocha co u was???? Jak Stella?
Ewcik i Wikama nam sie calkiem zgubily

Mysmy akurat wrocili z urodzin, naprawde super pogoda wiec milo bylo posiedziec na dworze bo juz moze ostatnie takie dni cieple w tym roku.Jutro mamy gosci i znowu wekend szybko przeleci.Dziewczyny jak pomysle ze za rok na naszym weselu juz raczej mala bedzie biegac to nieumie tego pojac.Jak ten czas ucieka

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry