• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
eska super betka!!!!

malgonia
najlepiej sie nie nastawiac i tak jakby zapomniec o calej sprawie;-) a bedzie dobrze! - test tez olewaj od niechcenia :-) no bo przeciez i tak zafasolkujesz, jak nie w tym to nastepnym miesiacu , wiec poco myslec na zapas :-)

Ostatnia edycja:
reklama
eska to na szczescie! - Ty wiesz , ze mojego GP tez nie bylo na poczatku, pamietasz jak pisalam?? A przy poprzednich dwoch byl;-)

Nie no zartuje troche, ale przeciez chyba masz dyrektywy co robic?, masz jakies leki? bo jak nie to spokojnie;-) a masz zastepstwo jakies za nia?

no własnie nie mam żadnych leków kazała mi się zgłaszać natychmiast jak zobacze dwie krechy i 2 bety zrobię i na tej podstawie miała mi dobrać leczenie...za bardzo zastępstwa nie mam bo u nas to jest z lekarzami masakra dlatego jeżdżę do Krakowa i ona już zna moje przypadki i wszystko....tak Ozila pamiętam, ech ten los to płata figle no nic najwyżej pójdę tu u nas tylko nie wiem czy to ma sens, dzięki bogu nic się na razie nie dzieje:-)

No ale kiedy wraca? Podejdz spokojnie,nic sie nie dzieje- przeciez dopiero druga bete robisz w pn:-)
wiec nastaw sie , ze bedzie dobrze, a przeciez na urlop na caly miesiac nie pojechala chyba??

oj ewikewik ​co Ty kochana trujesz tu....:eek:

cześć dziewczyny ja to mam teraz rewolucję, ostania @ 1 sierpnia była , 6 odstawiłam leki no i jak wiecie staranka we wrześniu , a od niedzieli przytulałam kibelek po każdym papu do środy , od środy do teraz mnie mdli wczoraj do obiadu mnie muliło ,a dziś rano jak wstałam ,a teraz jest ok nie wiem co jest grane bo ciąża to to raczej nie jest wczoraj mnie w boku bolało więc chyba owulacja była.

Ewik, no coś Ty! Może rzeczywiście nam będzie trudniej, ale szanse przecież są. A do tego jak się postaramy, pomożemy naturze...
Eska - Ale masz betę fajną! Od razu możesz sobie brac Acard , jesli jeszcze nie brałaś, bez recepty a pomóc może.
Ozilia- wszytsko pięknie! Trzymam dalej kciuki!

Ja w tym cyklu nie mam ciąży urojonej, ale powiem Wam, że apetyt jak u smoka, szczególnie na oliwki, za którymi wcześniej aż tak nie przepadałam. Zjadłam tfu tfu - że tak powiem wpieprzyłam całe opakowanie oliwek w oliwie i nawet mi nie było niedobrze :) Na marginesie dodam, że miałam się odchudzać. Nie testowałam dzisiaj, co ma być to będzie. Czuję się na maksa miesiączkowo,czuję że się zbliża wielkimi krokami, lada chwila mnie dopadnie.

reklama
tak tak malgonia dopadnie skąd ja to znam.....z całego serca życzę Ci, żeby Cię nie dopadła!!!!!dzięki za radę z acardem
ewikewik dostaniesz po tyłku za te wywody!!!!!
ozila nie mam pojęcia na ile pojechała:)
kobietko trzymam kciuki i wszystkim staraczką wysyłam mocne mocne na maxa fluidy!!!!!!!!!!!!:-):-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry